6+

Gerard Philipslaan 224

5616 TS Eindhoven

Het is eindelijk zover. De verkoop van Groot Hartje is gestart. Vanaf nu is het mogelijk om je voorkeuren aan te geven voor één van de 59 appartementen of 4 unieke stadswoningen die in het plan Groot Hartje worden verkocht.

De brochure, plattegronden en prijzen vind je op de projectwebsite van Groot Hartje.
Via de projectwebsite zijn tevens alle overige verkoopstukken te bekijken.

Als je interesse hebt in de aankoop van een appartement of stadswoning, dan kun je vanaf nu via de projectwebsite www.groothartje.nl inloggen via je eigen account. Vul de vragenlijsten in en geef je voorkeuren aan voor een appartement of stadswoning van je dromen.

Hartje Eindhoven groeit. Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft. Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Naast de huidige 16 wooncomplexen wordt 'Hartje' verder uitgebreid.

Gerard Philipslaan 224

In deze woning geniet je volop van het dynamische stadsleven op Groot Hartje. Van een lichte living mét open keuken tot een enkele slaapkamer. Verder is er een smaakvolle badkamer met modern sanitair, een handige berging en een separaat toilet. Kies je voor deze variant dan is je slaapkamer wellicht een tikje kleiner, maar geniet je daarentegen volop van de luxe van een fijne loggia!

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Year of construction
2022
Surfaces and capacity
Living area
46 m²
Volume
151 m³
Status
sold
Price
€ 284.890,-
Info