28+

Gerard Philipslaan 31

5616 TV Eindhoven

WIL JIJ KOPEN IN HARTJE EINDHOVEN?
SCHRIJF JE OOK IN VIA www.kopeninhartje.nl ZODAT WIJ JE OP DE HOOGTE KUNNEN HOUDEN VAN TOEKOMSTIG AANBOD IN HARTJE EINDHOVEN!

Mooi 2-kamer appartement op de 3e verdieping in project Hartje Eindhoven naast het PSV stadion in Eindhoven. Vanaf je balkon kun je de hele binnentuin bewonderen en volop van de zon genieten. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Indeling
U komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, badkamer, toiletruimte, inpandige berging en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
De met licht overgoten woonkamer wordt gedomineerd door de grote raampartijen tot aan de grond en biedt fraai zicht op de binnentuin. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
De luxe open keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.

Berging/wasruimte
Het appartement beschikt over een praktische bergruimte. In deze bergruimte is de WKO-installatie gesitueerd. Tevens bevindt zich in deze ruimte de witgoedaansluiting.

Slaapkamers
Vanuit de hal zijn de slaapkamers te bereiken.
De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en biedt voldoende ruimte ten behoeve van het plaatsen van een tweepersoonsbed. Deze slaapkamer heeft een grootte van ca. 18m2. Vanuit deze slaapkamer is het balkon te bereiken.
De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een grootte van ca. 11m2.

Badkamer
De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand en een dubbele wastafel.

Toiletruimte
Er is een separate toiletruimte aanwezig met hangend closet en fontein.

Balkon
Vanuit de woonkamer is het royale balkon te bereiken. Vanuit het balkon, gelegen op zuidwest heeft u een fraai uitzicht op de binnentuin.

Bijzonderheden:
- Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.
- De servicekosten voor het appartement en parkeerplaats bedragen ca. € 175,40 per maand.
- Het appartement wordt verwarmd door een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag). Voor de verwarming betaalt u een maandelijks, naast de servicekosten, een voorschot ter hoogte van ca. € 168,-.
- Bij deze verkoop geldt een vaste projectnotaris;
- Bij aankoop van de woning dient een waarborgsom of bankgarantie te worden afgegeven.
- De verkoper verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders;
- De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan.

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
2012
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
80 m²
Volume
263 m³
Status
sold
Asking price
€ 419.500,-
Contact
vb&t Makelaars Eindhoven
eindhoven@vbtmakelaars.nl 040 2696949 Get in touch with us