4+

Gerard Philipslaan 310

5616 TS Eindhoven

Het is eindelijk zover. De verkoop van Groot Hartje is gestart. Vanaf nu is het mogelijk om je voorkeuren aan te geven voor één van de 59 appartementen of 4 unieke stadswoningen die in het plan Groot Hartje worden verkocht.

De brochure, plattegronden en prijzen vind je op de projectwebsite van Groot Hartje.
Via de projectwebsite zijn tevens alle overige verkoopstukken te bekijken.

Als je interesse hebt in de aankoop van een appartement of stadswoning, dan kun je vanaf nu via de projectwebsite www.groothartje.nl inloggen via je eigen account. Vul de vragenlijsten in en geef je voorkeuren aan voor een appartement of stadswoning van je dromen.

Hartje Eindhoven groeit. Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft. Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Naast de huidige 16 wooncomplexen wordt 'Hartje' verder uitgebreid.

Gerard Philipslaan 310

In deze woning laat je verrassen door het licht en de ruimte. Het appartement telt vele vierkante meters, twee slaapkamers en een fijne buitenruimte waardoor jouw stadsleven ook binnen de muren van Groot Hartje genieten geblazen is. Verder is de woning voorzien van een smaakvolle badkamer, een handige berging en een separaat toilet. Daarbij ligt deze woning fraai op de hoek gelegen, met uitzicht naar het centrum.

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Year of construction
2022
Surfaces and capacity
Living area
86 m²
Volume
258 m³
Status
sold
Price
€ 374.500,-
Info