8+

Ir Kalffstraat 200

5617 BH Eindhoven

Ir Kalffstraat 200

In dit hoek appartement op de eerste verdieping van gebouw Maria geniet je optimaal van de ruimte. Je hebt de beschikking over 98 m², verdeeld over maar liefst 4 kamers, en dat is uniek op deze locatie! Door de aanwezigheid van de extra kamers ben je extra flexibel in de indeling van jouw woning.

De woonkamer is voorzien van een luxe hoekkeuken met Siemens inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt de woning over een volledig betegelde badkamer, voorzien van een (inloop)douche, wastafel, spiegel en elektrische radiator. Het toilet is separaat van de badkamer.

De woning is voorzien van een hoogwaardige PVC-vloer en wordt met wit gesausde wanden opgeleverd. Naast het woongedeelte heb je ook jouw eigen loggia van 7 m2 groot, gunstig gelegen op het zuidwesten.

De verwachte oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2021!

Duurzaamheid

De woningen zijn geheel gasloos, want er is een WKO installatie voor een duurzame energievoorziening voor warmte, warm en koud water. Daarnaast is de woning heel goed geïsoleerd en voorzien van zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Daarmee is je appartement helemaal klaar voor een duurzame toekomst en kun jij genieten van al het comfort wat hierbij komt kijken.

Ligging

Strijp-S heeft tenslotte meerdere bushaltes en een eigen NS-station waar iedere 10 minuten wel een bus of trein voorbij komt. Maar ook je dagelijkse boodschappen haal je om de hoek bij één van de vers- of supermarkten. En voor een perfecte kop koffie of heerlijk glas wijn, hoef je nog geen honderd meter te lopen. Alles is binnen handbereik. Net zoals de stad, de bioscoop, het museum of het theater.

Je mist dus niets op Strijp-S en S-West is daarmee een plek waar je heerlijk centraal woont, leeft en geniet!

De vermelde servicekosten van € 75,- per maand zijn een indicatie.
www.hureninstrijp-s.nl

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
98 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
257 m³
Status
status.rentreserved
Prijs
€ 1.485,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op