20+

Johannes van der Waalsweg 5

5612 JA Eindhoven

Nu in verhuur, Johannes van der Waalsweg 5D, onderdeel van nieuwbouwproject de Bakermat! Interesse? Inschrijven kan op de projectwebsite Hurenindebakermat.

Op de hoek van de Marconilaan en de Boschdijk wordt gebouwd aan een eigenzinnig gebouw met een markant ontwerp. Gevels met kinderlijke lijnen, afgeronde kozijnen, en een bijzonder vormgegeven trappenhuis dat gezien mag worden en een heus stijlicoon!

Een knus tweekamerappartement met een eigen balkon of terras, van alle gemakken voorzien. Op deze 66 m² vind je alles wat je nodig hebt.

Een gezellige woonkamer met moderne open keuken in een efficiënte rechte opstelling bijvoorbeeld. De keuken is compleet met luxe Siemens inbouwapparatuur, zodat jij in een handomdraai een lekker maaltijd op tafel zet. Je hebt namelijk de beschikking over een multifunctionele oven met magnetronfunctie, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Dit appartement heeft een riante slaapkamer, waar je goed tot rust komt na een bruisende dag in Eindhoven. Naast je bed past er ook een praktische kledingkast bij. Wel zo handig!

Uiteraard is je nieuwe thuis uitgerust met een comfortabele badkamer met een heerlijke douche en een dubbele wasbak. De badkamer is voorzien van zwarte vloertegels en witte wandtegels tot aan het plafond. Een frisse uitnodigende ruimte die je eenvoudig aan laat sluiten bij jouw interieur.

In het apart toilet zie je deze kleurstelling weer terug, ook daar vind je zwarte vloertegels en witte wandtegels met daarboven wit spuitwerk.

Voor je wasmachine is een plekje gereserveerd in de inpandige bergruimte, die ook dienst doet als technische ruimte voor installaties van de verwarming en ventilatie van je appartement.

Tot slot heb je een eigen balkon, waarvan je met een fijne stoel en een gezellig plant een leuk zitplekje maakt. Als je een van de appartementen op de begane grond kiest heb je een terras als buitenruimte.

Je kan optioneel (maar gelimiteerd) bij je appartement één parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex huren. Wil je een parkeerplaats huren? Geef dat dan direct aan bij je online inschrijving.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite Hurenindebakermat. Hier vind je de uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen.

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Year of construction
2022
Surfaces and capacity
Living area
66 m²
External storage space
5 m²
Volume
170 m³
Status
rentinuse
Price
€ 955,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Get in touch with us