1+

John. F. Kennedylaan 0-ong

perceelnummer. 62
5612 AB Eindhoven

Modern wonen op een historische plek in Eindhoven!

Bunkertoren is uniek, er is geen andere. Met de renovatie van de Bunker en uitbreiding met een toren blijft een uniek gebouw van de Eindhovense wederopbouw bewaard. De voormalige Bunker is ontworpen door architect Huig Maaskant als cultureel verzamelgebouw en mensa in 1965.

De nieuwe Bunkertoren doet recht aan het verleden van de plek, een begrip in Eindhoven. Historie en toekomst verenigen zich daarmee vanzelfsprekend in de Bunkertoren: het gevoel van optimisme en wederopbouw gecombineerd met een geweldige nieuwe toren. Vanuit hier heb je een compleet uitzicht over de stad maar ook over het omliggende groen en dat vind je nergens anders! De Bunkertoren, met haar omliggende park, creeert een mooie groenbeleving in een stedelijke setting.

BEREIKBAARHEID

De Bunkertoren is fantastisch gelegen! Zij bevindt zich naast het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven, gelegen in het groene stadspark aan de John F. Kennedylaan. Op 5 minuten afstand van Eindhoven Centraal Station en met directe toegang tot de snelweg bezit deze plek een uitstekende bereikbaarheid.

DIVERS WOONINGAANBOD

Er worden 85 appartementen gerealiseerd, van studio's tot penthouses met prachtig grote balkons die uitkijken over de stad. Flexibele vloeren bieden verschillende soorten woonruimten voor levensgenieters - van appartementen voor gezinnen tot woonruimte voor starters, ‘young professionals’ en jonge ouderen. De begane grond van de Bunkertoren is publiek toegankelijk. Er is ruimte voor verschillende voorzieningen, die de plek tot leven brengen.

GOLDFINGER PENTHOUSE

Van het Goldfinger-appartement is eveneens een penthouse-versie beschikbaar, met een gebruiksoppervlak van 247 m2, totaal 5 kamers en 3 loggia’s. De living/open keuken met kookeiland (bijna 100 m2) biedt onbegrensde mogelijkheden. De master bedroom meet 47 m2 en beschikt over een tweede badkamer ensuite (met inloopdouche), een extra toilet en een eigen loggia. De andere badkamer heeft een ligbad en separate douche. Zeeën van ruimte op topniveau dus.

Van het type Goldfinger penthouse zijn er 2 beschikbaar.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
249 m²
Inhoud
720 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 1.250.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op