John F Kennedylaan 0

5612 AB Eindhoven

BUNKERTOREN EINDHOVEN: Schrijf je nu in! Ga naar de projectwebsite: Bunkertoren.nl

Modern wonen op een historische plek in Eindhoven!

Bunkertoren is een icoon voor Eindhoven. Ze biedt een hoogwaardige woonbeleving. Moderne stadswoningen in het centrum, gelegen aan een groen park. Bunkertoren bouwt een optimistische toekomst en geeft een nieuwe
impuls aan de rijke historie van de Bunker.

Er worden 85 appartementen gerealiseerd, van studio's tot penthouses met prachtig grote balkons die uitkijken over de stad.

TYPE POWERHOUSE

Dit is wonen op zeer hoog niveau, letterlijk en figuurlijk. Het uitzicht vanaf de hoogste verdiepingen van de woontoren is werkelijk verbluffend. Het Powerhouse-appartement is een zeer ruim 4-kamerappartement (ca. 145 m2) en de bewoners hebben de beschikking over maar liefst 2 balkons. De woonkamer heeft grote raampartijen, waardoor de living licht en ruimtelijk oogt en een onbeperkte blik op de buitenwereld biedt. Het kookeiland in de keuken geeft de mogelijkheid een echte woonkeuken te creëren. De badkamer heeft een ligbad, een aparte douche en een tweede toilet. Ook is er een ruime interne berging.

Van het type Powerhouse zijn er 8 beschikbaar.

TYPE POWERHOUSE PENTHOUSE

Op de bovenste verdiepingen is er de mogelijkheid te kiezen voor een Powerhouse penthouse met 5 kamers. Dit is werkelijk koninklijk wonen met een gebruiksoppervlak van maar liefst 313 m2, dubbel zo groot als de ‘gewone’ Powerhouse. De living/open keuken beslaat een oppervlakte van maar liefst 150 m2 en beschikt over 2 loggia’s aan de zuidkant. Volop zon dus en een onbelemmerde blik over de skyline van Eindhoven. De master bedroom heeft een ensuite. De tweede badkamer biedt een inloopdouche en 2e toilet; de eerste badkamer heeft een ligbad met separate douche. Wonen, leven en genieten op het allerhoogste niveau dus.

Van het type Powerhouse penthouse zijn er 2 beschikbaar.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
147 m²
Inhoud
392 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 740.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op