15+

Kastelenplein 123

5653 LS Eindhoven

Op zeer aantrekkelijke locatie direct aan het winkelcentrum Kastelenplein gelegen appartement met balkon gelegen op de tweede verdieping met een eigen berging op de begane grond.

Dit appartement is zeer centraal gelegen tussen Veldhoven en Eindhoven, nabij bedrijvenpark de Run met o.a. ASML, het Maxima Medisch Centrum en het Philips Hightech Campus, op slechts enkele autominuten van het centrum van Eindhoven én Veldhoven, alsmede het snelwegennet A2/A67.

Begane grond (Algemeen):
Via de centrale entree met beltableau heeft u toegang tot het centrale portiek met postkasten. Vanuit dit portiek betreedt u de centrale hal welke u toegang geeft tot de lift, het trappenhuis en het inpandige bergingsblok met de individuele bergingen.

Tweede verdieping (Appartement)
Via de galerij bereikt u de voordeur van het appartement, met de meterkast aan de buitenzijde.

De hal geeft toegang tot de badkamer en de slaapkamer en woonkamer.

Ruime woonkamer met half open keuken. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot het op het zuiden gelegen buitenruimte van ca. 7 m2 met zonnescherm.

De in het woongedeelte gesitueerde semi-open keuken met een deels betegelde achterwand, is voorzien van een eenvoudige inrichting bestaande uit een in open verbinding met de woonkamer staand keukenblok met eetbarretje, 3 onderkasten en 2 laden, een houten aanrechtblad met ronde rvs spoelbak, alsmede een wandmeubel met een open onderkastje en 2 bovenkastjes, een moterloze afzuigkap en een losse vaatwasser.

Gedeeltelijk betegeld en voorzien van ligbad met handdouche met éénhendelmengkraan, alsmede een brede wastafel met éénhendelmengkraan in een badmeubel met dubbel onderkastje, spiegel en lichtpunt.

De slaapkamer van ca. 7 m2, gelegen aan de galerijzijde. De vloer en wanden van deze slaapkamer dienen nog te worden afgewerkt.

Praktische inpandige berg-/wasruimte met tegelvloer, de watermeters en aansluiting voor de wasmachine.

Algemeen:
- De VvE-bijdrage bedraagt momenteel € 139,75 per maand;
- In het inpandige bergingsblok op de begane grond bevindt zich een eigen berging van ca. 1.72 x 3.45 m., met lichtpunt;
- Aan zowel voor- als achterzijde van het complex is een ruime hoeveelheid (openbare) parkeergelegenheid;
- Het complex is gunstig en centraal gelegen, boven winkelcentrum ‘Kastelenplein’ met al haar voorzieningen, op slechts enkele autominuten van het centrum van Eindhoven en Veldhoven en nabij het snelwegennet rondom Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum, bedrijvenpark ‘De Run’ (met o.a. ASML) en de High Tech Campus;
- De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan;
- Bij deze verkoop geldt een vaste projectnotaris;
- Bij aankoop van de woning dient een waarborgsom of bankgarantie te worden afgegeven.
- Koper dient rekening te houden met enige opknap- en moderniseringskosten.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
46 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
150 m³