18+

Kruisakker 40

5625 SC Eindhoven

Riant appartement met vrij uitzicht vanaf de 5e verdieping, balkon, een ruime berging, 1 slaapkamer, een open keuken, badkamer en parkeerplaats in de garage. Er is tevens een mogelijkheid om een extra parkeerplaats aan te kopen in de garage.

Gunstig gelegen in de wijk "Vlokhoven" in het stadsdeel "Woensel", dichtbij alle voorzieningen zoals Winkelcentrum WoensXL, TU/e, Fontys, openbaar vervoer, stadscentrum en uitvalswegen.

Begane grond:
Afgesloten entree met het bellentableau en brievenbussen. Centrale hal met 2 liften, trappenhuis en toegang tot de afzonderlijke bergingen op de bergingslaag en een gezamenlijke fietsenberging.

Vijfde verdieping (appartement):
Galerij met toegang tot de appartementen. Naast de voordeur bevindt zich de meterkast.

Appartement:
Entree/hal met mogelijkheid voor garderobe en toegang tot de vertrekken.

Woonkamer:
Ruime en gezellige woonkamer met open keuken met eenvoudige keukenopstelling, gasaansluiting en aansluiting voor vaatwasser. Door de grote raampartijen is er sprake van een optimale daglichtinval en valt er voldoende te zien!

Slaapkamer:
Het appartement beschikt op dit moment over 1 slaapkamer. Met een kleine aanpassing is er een extra slaapkamer te realiseren. De hoofdslaapkamer biedt middels een loopdeur toegang tot het balkon aan de voorzijde van het complex.

Badkamer:
De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een ligbad, toilet, wastafel en witgoedaansluiting.

Berging
Vanuit de hal is de inpandige berging te bereiken.

Balkon:
Het ruime balkon (ca. 6 m2) aan de voorzijde gelegen op oost, biedt uitzicht op het rondom liggend openbaar groen.

Bijzonderheden:
- Ruim opgezet 2-kamerappartement (met kleine aanpassing 3-kamerappartement), nabij WoensXL, TU/e, Fontys, openbaar vervoer, stadscentrum en uitvalswegen;
- het appartement is grotendeels voorzien van dubbel glas en beschikt over blokverwarming;
- het appartement wordt verkocht met een parkeerplaats. De gepubliceerde prijs is inclusief deze parkeerplaats. Daarnaast is er nog een mogelijkheid om een extra parkeerplaats in de parkeergarage aan te kopen.
- het appartement beschikt over een 1 separate bergingen (ca. 8 m2 berging);
- de plattegronden, teksten en kenmerken dienen ter informatie. Hieraan kunnen geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend;
- de servicekosten voor het appartement, de berging en parkeerplaats bedragen totaal ca. € 249,-- per maand. (exclusief een voorschot stookkosten;
- de koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan;
- bij deze verkoop geldt een vaste projectnotaris;
- bij aankoop van de woning dient een waarborgsom of bankgarantie te worden afgegeven.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
73 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
242 m³