1+

Langdonkenstraat 0

5616 RS Eindhoven

Er zijn voldoende woningen verkocht en de omgevingsvergunning is onherroepelijk! Start werkzaamheden in februari 2020!

MET DE ROBUUSTE UITSTRALING EN DE GROTE RAMEN IS DE WILLEM EEN ECHTE EYECATCHER. EN TOCH:
EEN PROJECT DAT HIER PERFECT PAST.

In De Willem vindt u drie stoere stadswoningen, welke beschikken over twee of drie woonlagen. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers of wilt u het gemak van een derde? Aan u de keus. In alle gevallen hoort er ook een buitenruimte bij: een terras op de hogere woonlagen. Uw auto parkeert u op uw eigen, afgesloten parkeerplaats onder het complex.

STADSWONING H1

Met hun vierkante vormgeving ogen de stadswoningen zonder meer statig. Heeft u een voorkeur voor het wonen op de hoek? Dan past stadswoning H1 perfect bij u. Qua woonoppervlakte trouwens ook. Verdeeld over drie woonlagen kunt u er alle kanten uit. Beneden is gereserveerd voor wonen en eten, eenhoog heeft u twee grote slaapkamers plus een badkamer. Nog een laag hoger heeft u een extra kamer voor bijvoorbeeld uw kantoor, met aansluitend een groot dakterras. En groot is ook écht groot: ruim 40 vierkante meter!

KENMERKEN
• Vierkamer-stadswoning
• Woonoppervlakte circa 150 vierkante meter
• Royale living en drie (slaap)kamers
• Veel bergruimte in de woning
• Eigen parkeerplaats en berging in de halfverdiepte stallingsgarage
• Groot dakterras op het zuidwesten

Ook geïnteresseerd in deze woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
150 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
748 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 499.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op