1+

Langdonkenstraat 0

5616 RS Eindhoven

Er zijn voldoende woningen verkocht en de omgevingsvergunning is onherroepelijk! Start werkzaamheden in februari 2020!

MET DE ROBUUSTE UITSTRALING EN DE GROTE RAMEN IS DE WILLEM EEN ECHTE EYECATCHER. EN TOCH:
EEN PROJECT DAT HIER PERFECT PAST.

In De Willem vindt u drie stoere stadswoningen, welke beschikken over twee of drie woonlagen. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers of wilt u het gemak van een derde? Aan u de keus. In alle gevallen hoort er ook een buitenruimte bij: een terras op de hogere woonlagen. Uw auto parkeert u op uw eigen, afgesloten parkeerplaats onder het complex.

STADSWONING H3

Drie woonlagen, zowel binnen als buiten alle ruimte voor het hele gezin: welkom in stadswoning H3. Een woning gelegen op de hoek,
voor dat beetje vrijheid extra. De begane grond is gereserveerd voor de woonkamer met open keuken. Boven wachten er twee slaapkamers, beide zeer royaal van formaat. Dat geldt uiteraard ook voor uw badkamer. En nóg een etage hoger heeft u de luxe van een heerlijk dakterras, dat uitnodigt om er een flinke loungeset neer te zetten. Klaar voor lange zomeravonden!

KENMERKEN
• Vierkamer-stadswoning
• Woonoppervlakte circa 116 vierkante meter
• Royale living en twee slaapkamers
• Eigen parkeerplaats en berging in de halfverdiepte stallingsgarage
• Groot dakterras van ca. 32 vierkante meter

Ook geïnteresseerd in deze woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
116 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
590 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 427.500,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op