1+

Langlaar 14

5629 CS Eindhoven

De kamer met de naam Langlaar vind je net voor de bocht in de Castiliëlaan. Door de speelse positionering van de woningen wordt er een knusse woonbuurt gecreëerd met een warm hart en uiteraard veel groen. Diverse zitplekjes nodigen je uit om hier met elkaar een fijn gesprek te voeren of de dag door te nemen. Ook is hier plek voor andere gezamenlijke voorzieningen. Hierover maak je afspraken met de buurtbewoners. Met respect voor de natuur en aandacht voor elkaar wordt dit een geweldige plek!

Langlaar 14

Deze ruime hoekwoning met 3 slaapkamers is gelegen rondom de gezamenlijke binnentuin.
Vanuit de hal heb je toegang tot de technische ruimte. Daarna achtereenvolgens de meterkast, een eigentijds hangend toilet met een fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. Ook is hier de toegang tot de woonkamer. De lichtgekleurde keuken aan de voorzijde van de woning is van alle gemakken voorzien. Geen gas meer in de woning, dus je kookt op inductie. Verder een inbouw combimagnetron, een geïntegreerde vaatwasser en afzuigkap. De keuken is lekker licht door de grote pui met ramen tot de grond.

In de woonkamer is plek voor een grote gezinsbank. De living is voorzien van een deur naar de eigen veranda. Wat een fijne plek! En wat een ruimte (20 m2). Zet hier je tuintafel en lounge set en kweek er je eigen kruiden.

Op de eerste verdieping vind je een heerlijke masterbedroom van 12,8 m2, met plek voor een flinke kast. Ook slaapkamer twee is lekker ruim met 11 m2. De derde slaapkamer is ook uitermate geschikt voor werk of hobby (5,8 m2). De badkamer met raam is ruim (6,7 m2), functioneel en netjes. De koof van het hangende toilet is afgewerkt met een hoogglans achterwand. Verder vind je hier een wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator. Ook is er plek voor de wasmachine en eventueel de droger.

De bergingen zijn in groepjes geplaatst in de buurt van je woning. Je ziet hier alleen maar fietsen, want de kamers zijn autovrij. Wel zo veilig voor de kinderen die hier zorgeloos kunnen spelen. Auto’s staan bij elkaar op een van de parkeerplaatsen aan de rand de kamer.

Interesse? Schrijf je snel in op de projectwebsite van NatuurlijkteVeld!

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
newbuild
Year of construction
2023
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
87 m²
External storage space
5 m²
Volume
261 m³
Status
Available
Price
€ 1.000,-
Info