2+

Langlaar 8

5629 CS Eindhoven

De kamer met de naam Langlaar vind je net voor de bocht in de Castiliëlaan. Door de speelse positionering van de woningen wordt er een knusse woonbuurt gecreëerd met een warm hart en uiteraard veel groen. Diverse zitplekjes nodigen je uit om hier met elkaar een fijn gesprek te voeren of de dag door te nemen. Ook is hier plek voor andere gezamenlijke voorzieningen. Hierover maak je afspraken met de buurtbewoners. Met respect voor de natuur en aandacht voor elkaar wordt dit een geweldige plek!

Ook aan de grotere gezinnen is gedacht. Deze woning met drie lagen biedt plaats aan vier echte slaapkamers en een grote overloop op de tweede verdieping. Door de praktische kubusvorm van de woning is de tweede verdieping net zo groot als de eerste. Geen schuin dak, dus ook geen belemmeringen om een kledingkast in de kamers kwijt te kunnen.

Langlaar 8

Beneden tref je een ruime hal met technische ruimte, meterkast en een modern vrij hangend toilet met fontein. Daarna is er de trap naar boven en de deur naar de living. Hier maak je het gezellig met een fijne zithoek grenzend aan een groot eigen terras (20 m2). Als je de tuindeur openzet, hoor de je vogels om je heen. Het uitzicht is zeer aangenaam: natuur is al wat je ziet. In het groen wandelen je buren af en toe een rondje. Maar geen auto’s of brommers verstoren hier de rust.

De lichtgekleurde keuken aan de voorzijde van de woning biedt alle gelegenheid iets lekkers op tafel te zetten. En natuurlijk kook je op inductie, want er is geen gasaansluiting in deze woning. Verder heb je de beschikking over een inbouw combimagnetron, een geïntegreerde vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken kijk je uit op de gezellige gemeenschappelijke tuin door de grote ramen tot aan de grond.

Op de eerste verdieping tref je twee verrassend ruime slaapkamers: een enorme masterbedroom van 20,8 m2 en een tweede slaapkamer van 10,8 m2. Op de tweede verdieping (die je gezien de vorm eigenlijk geen zolder kan noemen) zijn nog eens twee slaapkamers met een fijne afmeting (12 m2 en 8,3 m2). De overloop is zo ruim (18,7 m2) dat je hier makkelijk nog een extra slaapkamer kunt voorzien. Ook hier gaat er namelijk geen kostbare ruimte verloren door een schuin dak of technische installaties. Het biedt mogelijkheden voor een groter (of samengesteld) gezin.

Tenslotte is er op de eerste verdieping nog de praktische en functioneel ingerichte badkamer (6,8 m2). Je vindt hier een wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator. Ook is er plek voor je wasmachine en de droger. Het hangende toilet deelt de ruimte optisch in tweeën, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Uiteraard hoort er ook een berging bij de woning. Deze zijn in groepjes in de buurt geclusterd.

Interesse? Schrijf je snel in op de projectwebsite van NatuurlijkteVeld!

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
newbuild
Year of construction
2023
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
119 m²
External storage space
5 m²
Volume
357 m³
Status
Available
Price
€ 1.000,-
Info