1+

Langlaar 9

5629 CS Eindhoven

De kamer met de naam Langlaar vind je net voor de bocht in de Castiliëlaan. Door de speelse positionering van de woningen wordt er een knusse woonbuurt gecreëerd met een warm hart en uiteraard veel groen. Diverse zitplekjes nodigen je uit om hier met elkaar een fijn gesprek te voeren of de dag door te nemen. Ook is hier plek voor andere gezamenlijke voorzieningen. Hierover maak je afspraken met de buurtbewoners. Met respect voor de natuur en aandacht voor elkaar wordt dit een geweldige plek!

Langlaar 9

Deze compacte hoekwoning met 2 ruime slaapkamers is gelegen rondom de gezamenlijke binnentuin.

In de hal aan je rechterkant zie je drie deuren en de trap. De eerste deur geeft toegang tot de technische ruimte. De tweede deur is van de meterkast en de derde leidt naar het toilet (uiteraard hangend en met een fonteintje). Van hieruit loop je naar de woonkamer. Een fijne lichte ruimte met deur naar de eigen terras van 20m2. Want ook deze woning heeft zowel voor als achter plek om buiten te zitten. Van hieruit is je uitzicht groener dan groen. Geen buren te zien!

De moderne keuken aan de voorzijde van de woning heeft een lichte kleurstelling en moderne grepen. Hij is van alle gemakken voorzien. Je kookt uiteraard op inductie want de woning is all-electric. Verder tref je hier een inbouw combimagnetron, een geïntegreerde vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je goed zicht op de gezelligheid van je buurt. De grote pui heeft ramen tot de grond.

Wie de trap naar boven neemt, zal verrast worden door de twee ruime slaapkamers. De masterbedroom kreeg een royale afmeting van 14,6 m2. Je hebt hier alle ruimte om de kamer meerdere functies te geven; slaapkamer, werkkamer, kleedkamer. Het kan allemaal! De woning heeft een extra raam in de zijgevel. Je ervaart hierdoor nog meer het groene gevoel van de omgeving. De tweede slaapkamer mag er ook zijn met 10,8 m2.

Tenslotte is er nog de ruim opgezette badkamer (6,7 m2). Functioneel en netjes ingericht met een wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator. Ook is er plek voor de wasmachine en eventueel de droger. Het hangende toilet krijgt een glazen achterwand, wel zo hygiënisch.

De bergingen zijn in groepjes geplaatst in de buurt van de woning. Hier kun je je fiets kwijt. Je auto zet je op een van de gemeenschappelijke parkeerplaatsen aan de rand van de kamer.
Je ziet hier alleen maar fietsen, want de kamers zijn autovrij. Wel zo veilig voor de kinderen die hier zorgeloos kunnen spelen. Auto’s staan bij elkaar op een van de parkeerplaatsen aan de rand de kamer.

Interesse? Schrijf je snel in op de projectwebsite van NatuurlijkteVeld!

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
newbuild
Year of construction
2023
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
80 m²
External storage space
5 m²
Volume
240 m³
Status
Available
Price
€ 1.000,-
Info