9+

Marconilaan 5

5612 HM Eindhoven

Nu in verhuur, 235 luxe huurappartementen! Interesse? Inschrijven kan op Hurenindebakermat.

Op de hoek van de Marconilaan en de Boschdijk wordt gebouwd aan een eigenzinnig gebouw met een markant ontwerp. Gevels met kinderlijke lijnen, afgeronde kozijnen, en een bijzonder vormgegeven trappenhuis dat gezien mag worden.

In dit slim ingedeelde appartement gebruik je iedere vierkante meter optimaal! De indeling leent zich perfect voor het creëren van een fijne slaapkamer vlakbij de badkamer, en een thuiskantoor aan de andere kant van het appartement. Zo heeft je thuiskantoor een eigen ingang en kun je ongestoord werken, ook als je partner thuis is. Maar deze extra slaapkamer leent zich natuurlijk ook perfect als babykamer, logeerkamer of royale inloopkast.

Dit appartement is 92 -93 vierkante meter groot, en heeft een eigen loggia. Dat is een inpandig balkon, waar je met wat plantjes en een fijne stoel een gezellig zithoekje van maakt. De woonkamer is ruimtelijk opgezet en is compleet met een praktische hoekkeuken met inbouwapparatuur. De kasten zijn wit, het werkblad zwart, zodat er een tijdloze combinatie ontstaat met een moderne uitstraling. Koken doe je hier met plezier, je hebt namelijk een multifunctionele oven met magnetronfunctie, koel- vriescombinatie of koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser van. De badkamer en het toilet zijn in eenzelfde zwart-wit kleurstelling afgewerkt, met zwarte vloertegels en witte wandtegels. De wanden in de badkamer zijn tot aan het plafond betegeld, in het toilet zijn de wanden deels betegeld en is daarboven wit spuitwerk aangebracht. Je hebt een comfortabele douche en een dubbele wasbak, zo begint je dag meteen goed!

Het appartement heeft tot slot een inpandige bergruimte waar ook de technische installaties te vinden zijn die zorgen voor een optimale temperatuur en luchtkwaliteit in de woning. Ook is hier plek voor je wasmachine.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite Hurenindebakermat. Hier vind je de uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
93 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
279 m³
Status
Onder optie
Prijs
€ 1.340,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op