11+

Meergras 31

5658 LR Eindhoven

Aan de rand van het park van Meerhoven ligt het nieuwbouwplan HOOGHE HEER. In dit complex komen appartementen beschikbaar voor de verhuur.

De 35 appartementen in fase zijn inmiddels verhuurd of staan in optie.
In fase 2 bieden wij 12 3-kamer appartementen aan voor de verhuur. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur, een PVC vloer, sausklare wanden dus ze zijn nagenoeg in-stap-klaar te noemen.

De verwachte oplevering staat gepland voor medio mei 2023

HOOGHE HEER ligt aan de rand van het centrum van Meerrijk en grenst aan park Meerland: een groen en waterrijk park van ruim 100 voetbalvelden groot. Het is een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding. Stap vanuit jouw woning direct de natuur in. Trek eropuit voor een wandeling met de hond of ontspan in het zonnetje. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.

Vanuit jouw groene oase ben je zo in het bruisende Eindhoven. Proef de wereldkeuken in de Down Town gourmet market, ga een dagje shoppen & lunchen op Strijp S of borrelen in de Stadsbrouwerij. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parktheater of filmhuis Natlab.

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Year of construction
2022
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
91 m²
Volume
273 m³
Status
rentinuse
Price
€ 1.375,-
Info