Philip de Schonepad 0

5616 BB Eindhoven

Er zijn voldoende woningen verkocht en de omgevingsvergunning is onherroepelijk! Start werkzaamheden in februari 2020!

WONEN ZOALS U WILT. DE STADSWONINGEN BIEDEN U DE OPPERVLAKTE DIE U WILT MET HET AANTAL KAMERS DAT U WILT. DE LODEWIJK HEEFT ZÓVEEL WOONCOMFORT TE BIEDEN.

Het is een opvallende verschijning in het Vonderkwartier: De Lodewijk. Een project dat bestaat uit meerdere blokken, met elk een ander bijzonder accent in de architectuur. Het maakt dat het project iets eigens heeft. Dat u zich er meteen thuis voelt. En dat u al van verre kunt aanwijzen: die ene stadswoning is van mij! Ook in de uitvoering laat De Lodewijk veel gezichten zien. Wat uw woonwensen ook zijn, u vindt altijd een woning die er perfect bij past. Dat maakt het wonen in het Vonderkwartier extra plezierig. Nieuwbouw, dicht bij het centrum en alle andere faciliteiten die Eindhoven tot zo’n plezierige stad maken.

STADSWONING L2

De stadswoningen van het type L hebben een wel heel bijzondere indeling. De gehele begane grond is woonkamer! Eén verdieping hoger is het kook- en eetgedeelte met aangrenzend het dakterras. Op de tweede verdieping heeft u drie kamers tot uw beschikking, plus een badkamer. Op de begane grond is nog ruimte voor een flinke berging. De auto parkeert u op uw privéparkeerplaats in de afgesloten parkeervoorziening van De Lodewijk.

KENMERKEN
• Vijfkamer-stadswoning
• Woonoppervlakte circa 161 vierkante meter
• Drie slaapkamers
• Dakterras
• Parkeren op eigen parkeerplaats

Ook geïnteresseerd in deze woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact opnemen met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
161 m²
Inhoud
676 m³
Status
Verkocht onder voorbehoud
Prijs
€ 577.500,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op