19+

Poggenbeekstraat 4

5645 JM Eindhoven

Drie-kamer appartement (Duplexwoning) gelegen in de gewilde wijk Stratum in de buurt Puttense Dreef. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Aan de voorzijde van de woningen is genoeg vrije parkeergelegenheid.

In de directe omgeving van het appartement vindt u voorzieningen zoals een winkelcentrum, restaurants, scholen en een park. Het centrum van Eindhoven ligt op 15 minuten fietsafstand. De autosnelwegen A2 en A67 zijn gemakkelijk bereikbaar.

- Servicekosten € 45,46 per maand;
- Voorschot stookkosten € 70,- per maand.
- Energielabel: B
- Gezonde VvE:

Algemeen:
Het appartement is recentelijk geheel gerenoveerd, is gelegen op de begane grond en deelt de centrale voordeur met slechts 3 andere appartementen. De voordeur is voorzien van een intercominstallatie met elektronische deuropener. De eigen meterkast is voorzien van 6 groepen (2021) en is gelegen op de begane grond.

Indeling:
De eigen voordeur biedt toegang tot de hal. In de hal is een grote inbouwkast opgenomen waar de grote boiler zich bevindt, alsmede een garderobe kast. Vanuit de hal van het appartement zijn bijna alle ruimten bereikbaar. Allereerst slaapkamer I. Deze kamer heeft bovendien een deur die toegang geeft tot de badkamer (2021) voorzien van douche en was meubel met spiegel. In de badkamer is een ringverwarming aanwezig alsmede een mechanische afzuiging. Vanuit de hal is de wc-ruimte (2021) bereikbaar voorzien van een fonteintje.

Slaapkamer II heeft een eigen inbouwkast. Ook vanuit deze kamer is de badkamer te betreden. Beide slaapkamers zijn voorzien van nieuwe laminaatvloer. De ruime woonkamer, die tevens is voorzien van een inbouwkast is door de bijna vierkante vorm gemakkelijk in te delen. De grote ramenpartij zorgt voor een plezierige en lichte ruimte. De woonkamer is ook voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

De separate keuken (2021) is voorzien van boven- en onderkasten, een vaatwasser, een kookplaat, een combi oven en een gootsteen met mengkraan. Vanuit de keuken is het terras bereikbaar. Het groene uitzicht geeft een gevoel van ruimtelijkheid.

Berging:
Naast bovengenoemde ruimte beschikt de woning over een eigen afsluitbare berging op de begane grond voor het stallen van fietsen en het opbergen van de kliko.

Bergzolder: op de 2e en tevens bovenste verdieping beschikt de woning ook nog over een ruime en verwarmde afsluitbare bergzolder van ca. 12 m².

Omgeving:
De woning is gelegen in een zeer nette en gewilde wijk met diverse dagelijkse voorzieningen (o.a. Albert Heijn, Action etc.) in de directe omgeving. Het centrum is gelegen op ca. 10 fietsminuten afstand en de ontsluiting naar de A2 is op 5 autominuten afstand. Bovendien heeft de woning een eigen overdekt balkon en een eigen fietsenberging. Daarnaast is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur aanwezig.

Bijzonderheden:
- Drie-kamer appartement (Duplexwoning) aan Poggenbeekstraat 4 te Eindhoven met een oppervlakte van ca. 55m² excl. buitenberging;
- De twee cv-ketels in cascade opstelling zijn voor gezamenlijk gebruik met acht woningen (blokverwarming). Op de radiators zijn radiografische verbruiksmeters (2021) aangebracht. Het voorschot voor de stookkosten bedraagt € 70,- per maand;
- Energielabel F;
- Gezonde VvE. De maandelijkse kosten bedragen thans ca. €45,46;
- Voldoende vrije parkeergelegenheid in de omgeving;
- De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan;
- De plattegronden, teksten en kenmerken dienen ter informatie. Hieraan kunnen geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend;
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Kortom, zeer de moeite waard om dit appartement te komen ervaren en bekijken!
Maak dus snel een afspraak!

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
52 m²
Inhoud
326 m³
Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 225.000,-
Contact
vb&t Makelaars Eindhoven
eindhoven@vbtmakelaars.nl 040 2696949 Neem contact op