4+

PSV-laan 167

5616 LA Eindhoven

Wil jij ook een appartement huren in Groot Hartje, schrijf je dan vóór vrijdag 8 december 12.00 uur in op de projectwebsite hureningroothartje.nl

HARTJE EINDHOVEN GROEIT!
Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft.

Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S.

201 HUURAPPARTEMENTEN IN HARTJE BRUSSEL EN HARTJE TAPEI
Een zee aan ruimte en geweldig uitzicht. Geniet hier van alle rust en ruimte die je tot je beschikking hebt. Creëer een thuis dat past bij hoe jij je leven leeft. Vind connectie met buiten door het uitzicht op de prachtige daktuin en terrassen. In Hartje Brussel en Hartje Taipei komt een gevarieerd woonaanbod van 2- en 3-kamerappartementen in de vrije sector huur. Bijna alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte. De woonoppervlaktes variëren van 45m2 tot 100 m2 en de appartementen worden opgeleverd met een compleet ingerichte en moderne keuken met inbouwapparatuur en een betegelde badkamer met douche, brede wastafel, spiegel en designradiator. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming.

De type E appartementen zijn allen zeer ruim opgezette 3- of 4 kamerappartementen met een oppervlaktes van 78- tot maar liefst 100 m2. De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken en twee of drie slaapkamers. Alle appartementen hebben een separaat toilet met fonteintje en daarnaast beschikken ze over een badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en in sommige gevallen zelfs een ligbad en toilet. Middels een balkon of loggia is het mogelijk te genieten van de buitenlucht.

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Year of construction
2023
Surfaces and capacity
Living area
78 m²
Volume
257 m³
Status
Available
Price
€ 1.290,-
Info