4+

PSV-laan 207

5616 LA Eindhoven

Wil jij ook een appartement huren in Groot Hartje, schrijf je dan vóór vrijdag 8 december 12.00 uur in op de projectwebsite hureningroothartje.nl

HARTJE EINDHOVEN GROEIT!
Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft.

Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S.

201 HUURAPPARTEMENTEN IN HARTJE BRUSSEL EN HARTJE TAPEI
Een zee aan ruimte en geweldig uitzicht. Geniet hier van alle rust en ruimte die je tot je beschikking hebt. Creëer een thuis dat past bij hoe jij je leven leeft. Vind connectie met buiten door het uitzicht op de prachtige daktuin en terrassen. In Hartje Brussel en Hartje Taipei komt een gevarieerd woonaanbod van 2- en 3-kamerappartementen in de vrije sector huur. Bijna alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte. De woonoppervlaktes variëren van 45m2 tot 100 m2 en de appartementen worden opgeleverd met een compleet ingerichte en moderne keuken met inbouwapparatuur en een betegelde badkamer met douche, brede wastafel, spiegel en designradiator. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming.

De type B appartementen zijn allen comfortabele 2-kamerappartementen variërend in grootte. De appartementen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken en één slaapkamer, een separaat toilet met fonteintje en daarnaast beschikken ze over een badkamer (en-suite) voorzien van een inloopdouche en wastafel. Middels een balkon, loggia of in sommige gevallen een terras is het mogelijk te genieten van de buitenlucht.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
61 m²
Inhoud
198 m³
Status
verhuurd
Prijs
€ 1.055,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op