36+

Vincent van den Heuvellaan 381

5612 MZ Eindhoven

Wonen in een van de meest iconische gebouwen in het bruisende stadscentrum van Eindhoven? De Bunkertoren is in 2022 gebouwd en is de één na hoogste toren van de stad! Het ligt tegenover de TU/e aan de Kennedylaan met directe verbinding tot de A50 en A2 en binnen 20 minuten bereik je met het openbaar vervoer Eindhoven Airport. Daarnaast zit je op loopafstand van het centrum met de grote warenhuizen en de gezellige straatjes zoals de Kleine Berg.
Rondom het complex wordt momenteel de tuin in een parkachtige stijl aangelegd.

Je komt het complex binnen in een imposante entree, met brievenbussen en toegang tot het trappenhuis en liften. De hal straalt een ruwe stijl uit door de betonnen pilaren welke refereren aan het voormalige studentencomplex "De Bunker".

Appartement
Het betreft een royaal appartement, type "Goldfinger", op de 25e verdieping van het complex met een prachtige uitkijk vanaf je woonkamer of balkon over de imposante Skyline van Eindhoven!!

Er is een mogelijkheid om een parkeerplaats bij te kopen. Dit betreft een vaste parkeerplaats (geen parkeerlift) in de parkeerkelder. Koopsom € 35.000,-. Maandelijkse servicekosten € 44,50.

Binnenkomst via hal waaraan de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet gelegen zijn.

De woonkamer is in U-vorm gesitueerd richting het zuiden. Het balkon is via de woonkamer bereikbaar en een heerlijke plek om 's avonds met een goed glas wijn te genieten van de avondzon.

Door de speelse indeling heb je de mogelijkheid om een grote eetkamertafel te plaatsen, een aparte zithoek en een open keuken met kookeiland te creëren. Alles geheel naar eigen smaak!

De slaapkamers zijn ruim van opzet van ca. 15m2 en 20 m2 groot en de hoofdslaapkamer is voorzien van walk-in closet. Uiteraard met prachtig uitzicht over de stad.

De badkamer van ca. 14 m2 is eveneens ruim van opzet met de mogelijkheid om een volledige inrichting te plaatsen (inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet).

Inpandige berging met witgoedaansluiting. Daarnaast is er een aparte technische ruimte met WKO installatie en WTW unit.

Balkon van ruim 8 m2 is gericht op het zuiden en kijkt uit over de skyline van Eindhoven.

In de kelder van het complex is er een grote gezamenlijke fietsenberging.

Bijzonderheden:
- Het appartement wordt casco opgeleverd. Om je een indruk te geven van indelingsmogelijkheden, zijn er Artist Impressions toegevoegd;
- binnenkort wordt er een systeem van shared mobility aangeboden: elektrische deelauto’s (elektriciteit wordt opgewekt door zonne-energie) die bewoners via de BunkerToren app kunnen reserveren;
- het appartement beschikt over decentrale CO2-gestuurde ventilatie met WarmteTerugWinning en triple beglazing;
- het appartement wordt verwarmd (vloerverwarmig) door een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag).
- de servicekosten voor het appartement bedragen ca. € 343,15 per maand.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
534 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 850.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Contact
vb&t Makelaars Eindhoven
eindhoven@vbtmakelaars.nl 040 2696949 Neem contact op