Vincent van den Heuvellaan 423

5612 MZ Eindhoven

De Bunker, een begrip in Eindhoven alsook inmiddels de BunkerToren. In deze iconische toren met een historische basis vind je op verdieping 31 de mogelijkheid om te wonen met een zee van uitzicht.

De Bunkertoren.
De BunkerToren kenmerkt zich door de integratie van de toren in de robuuste historische basis van de originele bunker. De toren heeft een gevelafwerking van natuursteen, het lijnspel van het natuursteen is een subtiele verwijzing naar het beton van de originele bunker. Hier wordt luxueus wonen aangeboden met high-tech voorzieningen passend bij een high-tech stad als Eindhoven zoals een lift die automatisch opgeroepen wordt zodra je het gebouw binnentreed en een bring-me box in de centrale hal.

Het appartement.
De dag start je in een lichte woonkamer met verdiepingshoge ramen, je zet een kopje espresso in de keuken die je uitgezocht hebt naar jouw wensen en staat even stil. Je bedenkt je of je deze ochtend voor de loggia gaat met het ligbed wat je geplaatst hebt of voor de loggia met de lounge set. Je trekt je even terug om op één van de twee loggia’s met uitzicht op de groene campus van TU/e ontspannen dat kopje espresso op te drinken. En met de ligging op het noordoosten pak je een mooie ochtendzon mee.
Wanneer je besluit om de deur uit te gaan, heb je haast. Je pakt de app er bij en regelt met één tik op jouw smartphone dat de lift alvast naar boven komt. Terwijl je in de lift staat bestel je een nieuw boek en zorg je er voor dat deze bezorgd wordt in de bring me box. Je bent de hele dag weg en met de bring me box verzeker je jezelf dat je diezelfde avond nog in dat nieuwe boek kunt duiken.
Na een dag op pad te zijn geweest kom je thuis in een warme of koele woning want met de vloerverwarming voorzien van vloerkoeling bepaal jij zelf hoe je het wilt hebben qua temperatuur. De avondmaaltijd maak je klaar in de keuken die je naar jouw wensen samengesteld hebt.
Uiteindelijk sluit je de dag af in de slaapkamer met ensuite badkamer. Van de drie kamers heb jij een heerlijke slaapkamer gecreëerd, je werkt in de tweede en de derde slaapkamer wordt gebruikt als gastenruimte met ook een eigen ensuite badkamer.
De badkamers zijn beide luxe afgewerkt met mooie 80 x 80 tegels waardoor de ruimte nog ruimer oogt dan dat deze eigenlijk al is. Je relaxt in bad of pakt een verfrissende douche, het kan allebei.

Algemeen.
Het appartement op de 31e verdieping is een type Lautner met een gebruiksoppervlakte van 129 m2 verdeeld over een ruime woonkamer en drie slaapkamers met maar liefst twee ensuite badkamers.
Genieten van de buitenlucht doe je op één van de twee loggia’s met een uitzicht op de groene campus van TU/e. De keuken kan samengesteld worden naar jouw wensen met een ‘keukencheque’ ter waarde van €6.000,- te besteden via Van Wanrooij.
Aan het wonen in dit appartement is een parkeerplaats gekoppeld in de parkeergarage, de fiets kan gestald worden in een gezamenlijke fietsenstalling.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
129 m²
Inhoud
342 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 745.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op