38+

Violierstraat 27

5644 PW Eindhoven

Net afgewerkte jonge tussenwoning gelegen in gewilde woonomgeving de “nieuwe Bloemenbuurt” net buiten de binnenring van Eindhoven. Door het jonge bouwjaar is de woning volledig geïsoleerd en gebouwd conform moderne bouweisen en voorzien van zonnepanelen en een energielabel A. De woning beschikt over een lichte tuingerichte woonkamer, nette keuken, 2 slaapkamers, een ruime zolder met gelegenheid tot het creëren van een 3e slaapkamer, riante badkamer en onderhoudsarme tuin op het zonnige oosten.

Indeling:
Begane grond:
Via de voordeur komt u de woning binnen in de hal. Deze is voorzien van een toiletruimte met hangend closet en fontein. In de hal bevindt zich tevens de meterkast (glasvezel) en een doorgelegde laminaatvloer.
Vanuit de hal bereikt u de keuken en woonkamer.
De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een kookschiereiland met 5-pits gasfornuis, afzuigunit, combi oven/magnetron en diverse lades- en kasten. Het lange deel aan de voorzijde is voorzien van een spoelbak met mengkraan, koelkast, vaatwasser en diverse kasten.
Aan de achterzijde van de kamer bevindt zich de L-vormige woonkamer. Deze is eveneens voorzien van een laminaatvloer, openslaande tuindeuren, trap naar de eerste verdieping en trapkast voor extra opbergruimte.

Eerste verdieping:
Middels een vaste trap vanuit de woonkamer bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Deze is verbonden met 2 slaapkamers en de inpandige badkamer.
Slaapkamer 1 is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer bevindt zich over de volle breedte van de woning en mag met recht de master bedroom worden genoemd. De kamer biedt voldoende ruimte voor een grote kledingkast en groot bed. De kamer is voorzien van voldoende raampartijen en een doorgelegde laminaatvloer.
Slaapkamer 2 is gesitueerd aan de achterzijde van de woning- en eveneens over de volle breedte en gesitueerd in een L-vorm. De kamer is eveneens voorzien van een doorgelegde laminaatvloer, alsmede openslaande deuren met een Frans balkon.

De ruim opgezette inpandige badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, hangcloset, wastafel en radiator.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap vanaf de overloop op de eerste verdieping bereikt u de open tweede verdieping.
Deze ruimte leent zich uitstekend tot het creëren van een derde slaapkamer en is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer en 2 Velux dakramen aan de voorzijde.
Op de 2e verdieping bevindt zich aan de achterzijde tevens een praktisch berghok, welke is voorzien van een omvormer t.b.v. de 8 zonnepanelen, een mechanisch ventilatiesysteem, een CV/WTW unit van Daalderop, een wasmachineaansluiting en laminaatvloer.

Tuin:
Middels de openslaande tuindeuren in de woonkamer bereikt u de achtertuin. De onderhoudsarme achtertuin is gesitueerd op het zonnige oosten en is voorzien van een vrijstaande houten berging, een dubbele brede poort waar zelfs een auto doorheen past, sierbestrating, kunstgras gazon, borders en toegang tot het afgesloten terrein welke middels een op afstand bedienbare poort toegankelijk is voor aanwonenden.

Bijzonderheden:
- Ideale gezinswoning op een fantastische locatie;
- Gelegen in groene jonge woonwijk “nieuwe Bloemenbuurt” met op loopafstand onder meer diverse supermarkten, basis- en middelbare school, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal;
- De snelwegen A2/A67 zijn makkelijk bereikbaar;
- Vrij van de doorgaande weg, veilige omgeving voor kinderen;
- Optimaal geïsoleerd- en zonnepanelen en dus bijzonder lage energielasten (energielabel A);
- Voorzien van 2 ruime slaapkamers en gelegenheid tot het creëren van een 3e slaapkamer;
- Tuingerichte woonkamer met tuin op de zonzijde;
- Praktische keuken- en badkamerafwerking;
- De plattegronden, teksten en kenmerken dienen ter informatie. Hieraan kunnen geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend;
- Aanvaarding in overleg.

Kortom de moeite waard om deze heerlijke woning te komen ervaren en bekijken!
Maak snel een afspraak via 040-2696949.

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
2010
Roof type
Zadeldak
Surfaces and capacity
Living area
99 m²
External storage space
5 m²
Volume
373 m³
Status
Available
Asking price
€ 425.000,-
download brochure watch video
Contact
vb&t Makelaars Eindhoven
eindhoven@vbtmakelaars.nl 040 2696949 Get in touch with us