Vlokhovenseweg 41-D

5625 WT Eindhoven

Zoek je meer wooncomfort en lagere energielasten? De woningen in nieuwbouwplan Ons Lourdeshof zijn niet alleen modern, maar met het label A++++ ook nog eens ontzettend zuinig en energieneutraal.

de woning liggen dicht in de buurt van verschillende faciliteiten zoals een Albert Heijn, Jumbo, Gamma, Boerenbond en Winkelcentrum Woensel, maar ook het Henri Dunantpark en het Catharina Ziekenhuis?

Deze karakteristieke woningen hebben een woonoppervlakte van circa 116 m2 en een tuin welke uitloopt op het hof.

Alle woningen zijn gesitueerd rondom een open, groen en autovrij gemeenschappelijk woonhof. Het nieuwe Ons Lourdeshof wordt zonder twijfel een heerlijke woonlocatie, waar je aangenaam kunt wonen en waar je kinderen veilig kunnen opgroeien en spelen. Je hebt hier alle gemakken van wonen in een levendige stad, maar tegelijk van de relaxte atmosfeer in een beschut woonhof.

Wat kun je nog meer verwachten?

- Rentekorting - De woningen voldoen aan de normen voor het verkrijgen van een Verklaring Regeling Groenprojecten waarmee je een goedkopere hypotheek kunt krijgen.
- Lucht/waterwarmtepomp – een duurzame manier om je woning te verwarmen en zorgt in combinatie met een voorraadvat voor de levering van warm tapwater en verwarming;
- Vloerverwarming – een stuk zuiniger dan radiatoren en je hebt altijd warme voeten!;
- WTW ventilatie – De warmte van de ‘oude’ lucht wordt gebruikt om de verse lucht voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie verlies in de woning voor de ventilatie;
- Zonnepanelen (7 tot 13 stuks) – voor het opwekken van elektriciteit.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
117 m²
Inhoud
450 m³
Status
Verkocht onder voorbehoud
Prijs
€ 535.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op