4+

Willemstraat 0

5616 RS Eindhoven

Er zijn voldoende woningen verkocht en de omgevingsvergunning is onherroepelijk! Start werkzaamheden in februari 2020!

In De Willem worden drie penthouses gerealiseerd. Ongekend ruim van oppervlakte, met een grote woonkamer inclusief open keuken, drie slaapkamers, een dubbele badkamer en een riante buitenruimte. De penthouses hebben allen een prachtig uitzicht over de wijk vanuit de woonkamer of het grote terras op de vierde verdieping.

Het is het summum van woonplezier: een penthouse. Zo’n appartement van de buitencategorie, dat aan al uw wensen voldoet. Een hoge ligging om uit te kijken over de stad, een woonkamer met allure, voldoende slaapkamers en bergruimte. En niet te vergeten de luxe afwerking. Elk van de drie is verschillend in uitvoering. Met als overeenkomst de overweldigende ruimte die u binnen heeft. Minimaal 195 vierkante meter tot wel 217 vierkante meter: zo’n penthouse komt niet elke dag voorbij. Met een ligging op de vijfde woonlaag heeft u het privilege van een onbelemmerd uitzicht. In uw penthouse is het sanitair al inbegrepen. Dat betekent: inclusief tegelwerk en voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch. Als bewoner van een penthouse heeft u het gemak van een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte parkeergarage. Een veilig gevoel, want de garage is afgesloten met een speedgate die u via de handzender bedient. De garage heeft ook een aparte fietsenberging, met een eigen berging per penthouse.

PENTHOUSE P2

Penthouse P2 ligt op de hoek van de Willemstraat met de Gagelstraat. Die hoekligging ziet u meteen terug in de speels ingedeelde living, die een ‘knik’ in de gevel heeft. In de buitengewoon grote living worden ‘eten’ en ‘wonen’ van elkaar gescheiden door een halve muur. Penthouse P2 is gelegen op de bovenste van de vijf woonlagen. Drie slaapkamers telt uw penthouse, met de masterbedroom in een extra riante uitvoering. Opvallend is ook de vele bergruimte waarover u beschikt. En natuurlijk is er vanaf uw bevoorrechte positie hoog in De Willem ook alle gelegenheid om van de zon te genieten. Het terras strekt zich uit over nagenoeg de gehele breedte van uw penthouse! Uw parkeerplaats en een (fietsen)berging zijn beneden in de half verdiepte parkeerkelder te vinden.

KENMERKEN
• Vierkamer-penthouse
• Woonoppervlakte circa 203 vierkante meter
• Hal met garderobe en toegang naar de berging
• Separate wasruimte met opstelplaats voor wasmachine en -droger
• Royale living met toegang tot het dakterras
• Grote hoofdslaapkamer met aangrenzende inloopkast en badkamer
• Terras op het zuiden

Ook geïnteresseerd in deze woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
203 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
609 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 1.082.500,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op