3+

Willemstraat 0

5616 RS Eindhoven

Er zijn voldoende woningen verkocht en de omgevingsvergunning is onherroepelijk! Start werkzaamheden in februari 2020!

In De Willem worden drie penthouses gerealiseerd. Ongekend ruim van oppervlakte, met een grote woonkamer inclusief open keuken, drie slaapkamers, een dubbele badkamer en een riante buitenruimte. De penthouses hebben allen een prachtig uitzicht over de wijk vanuit de woonkamer of het grote terras op de vierde verdieping.

Het is het summum van woonplezier: een penthouse. Zo’n appartement van de buitencategorie, dat aan al uw wensen voldoet. Een hoge ligging om uit te kijken over de stad, een woonkamer met allure, voldoende slaapkamers en bergruimte. En niet te vergeten de luxe afwerking. Elk van de drie is verschillend in uitvoering. Met als overeenkomst de overweldigende ruimte die u binnen heeft. Minimaal 195 vierkante meter tot wel 217 vierkante meter: zo’n penthouse komt niet elke dag voorbij. Met een ligging op de vijfde woonlaag heeft u het privilege van een onbelemmerd uitzicht. In uw penthouse is het sanitair al inbegrepen. Dat betekent: inclusief tegelwerk en voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch. Als bewoner van een penthouse heeft u het gemak van een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte parkeergarage. Een veilig gevoel, want de parkeergarage is afgesloten met een speedgate die u via de handzender bedient. De parkeergarage heeft ook een aparte fietsenberging, met een eigen berging per penthouse.

PENTHOUSE P3

Bent u iemand die de luxe en het gemak van een appartement op waarde weet te schatten? Maar wilt u eigenlijk ook geen afscheid nemen van de ruimte die u nu buiten heeft? Welkom in penthouse P3 van De Willem. Naast de exclusiviteit die u gewend bent van een penthouse, wacht u nog een extra verrassing: een terras met XL-afmetingen. Daarmee is tuinplezier meer dan gewaarborgd. Natuurlijk is ook het woonplezier binnen groot. Kijk bijvoorbeeld maar naar de oppervlakte van de woonkamer. Daarnaast heeft u nog vier kamers tot uw beschikking, zodat u eventueel ook een werk- of studeerkamer kunt inrichten. Ook twee badkamers maken uw penthouse tot een luxe bezit.
Beneden kunt u de auto parkeren in de halfverdiepte garage, waar u ook toegang heeft tot een fietsenberging.

KENMERKEN
• Vijfkamer-penthouse
• Woonoppervlakte circa 217 vierkante meter
• Hal met garderobe en toegang naar berging
en opstelplaats voor wasmachine en -droger
• Dakterras met aan 3 zijden uitzicht

Ook geïnteresseerd in deze woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
217 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
651 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 1.250.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op