31+

Baronesstraat 66

5361 ED Grave

CATHARINAHOF - Appartement gelegen op fijne hoogte met vrij uitzicht en opvallend veel natuurlijk daglicht

Graag nodigen wij u uit om het appartement met parkeerplaats en berging aan de Baronesstraat 66 in Catharinahof te Grave te komen bezichtigen.

Catharinahof;
Wonen, zorg, ontspanning en plezier lopen in Catharinahof naadloos in elkaar over. Dat maakt Catharinahof niet alleen uniek, maar tegelijk ook heel dichtbij. Een plek zoals het leven bedoeld is: dynamisch en waarin de hele Graafse gemeenschap doorklinkt. Waar verbinding wordt gemaakt tussen mensen.

Zorgeloos wonen is het vertrekpunt, een combinatie van zelfstandig wonen met mogelijkheid tot zorginkoop en saamhorigheid. Wonen nabij het water met het centrum en de haven op een steenworp afstand.

Wonen, zorg, ontspanning en plezier in één gebouw verenigd. Een geweldige visie over een samenleving waarin mensen werkelijk met elkaar in contact komen en er voor elkaar zijn. O.a. gemeente Land van Cuijk en BrabantZorg delen deze visie en hebben haar in de praktijk gebracht in een gebouw waar zich letterlijk alles onder één dak bevindt.

We komen Catharinahof binnen via de hoofd- of achteringang waar zich direct de receptie en het restaurant met uitzicht over de haven bevinden. Ook bevinden zich hier o.a. de kapper en de theaterzaal.

Met de lift (of zo mogelijk met de trap) gaan we naar de 3e verdieping waar we via het atrium de voordeur van het appartement aan de Baronesstraat 66 bereiken. Het appartement is gunstig gelegen aan de zonkant in de directe nabijheid van de liften.

Het appartement;
Via de voordeur komen we in de hal met toegang tot de slaapkamers, badkamer met toilet, berging/wasruimte en woonkamer.
We gaan naar de woonkamer waar het oog gelijk wordt getrokken naar het prachtige uitzicht en de vele raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk daglicht. Tevens bevindt zich hier ook de open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de heerlijke loggia met het vrije uitzicht over Grave en de Maas in de verte.
De masterbedroom heeft een oppervlakte van ca. 14m2 en staat in directe verbinding met de rolstoelvriendelijke, en suite badkamer. De badkamer is ruim van opzet en beschikt over een douche, toilet en wastafel.
Daarnaast beschikt het appartement over een tweede slaapkamer van ca. 7m2.
Het appartement beschikt over een vaste opstelplaats voor de auto en aparte berging in de parkeerkelder.

Bijzonderheden:
- Eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage;
- Het appartement beschikt over volledige isolatie en HR++ beglazing;
- Het appartement beschikt over stadsverwarming en wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming, in de zomer kan dit systeem ook zorgen voor verkoeling;
- Er bevinden zich screens aan de zonkanten van de woning;
- Energielabel A;
- De maandelijkse VVE-bijdrage bedraagt € 228,82;
- Het maandelijkse voorschot voor de stadsverwarming bedraagt € 85,-;
- Wonen, zorg, ontspanning en plezier in één gebouw verenigd.

Wilt u deze woning met ons bezichtigen om u te laten verrassen door de mogelijkheden? Bel ons dan om een afspraak te maken.

Bezichtiging:
Bezichtigingen worden om het half uur ingepland. U wordt opgewacht bij de hoofdingang en de makelaar zal u begeleiden naar het appartement. Na de bezichtiging zal de makelaar u tevens terug begeleiden naar de uitgang.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Soort dak
Samengesteld dak
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
231 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 365.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op