De Pauselijke Staten 13

5361 EA Grave

21 huurappartementen Begijnenhuis (onderdeel van project I am Grave)

Wil je het inschrijfformulier ontvangen?
Stuur dan snel een mail via het contactformulier of bel 088-5454645

Dit project is voor iedereen: jong en oud. Maar je moet onze frisse kijk wel willen delen! Jeugdige ouderen, de hippe zakenman - vrouw, de jonge hipster: chaotisch kleurrijk en creatief. Kortom JIJ.

Wil jij graag in het centrum van Grave wonen en deel uitmaken van het kloppend hart
I am Grave? Dan is dit je kans!

De 21 huurappartementen van Begijnenhuis:
Het Begijnenhuis heeft een gevarieerd woonaanbod van 2- en 3 kamerappartementen. Bijna alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of dakterras. De woonoppervlaktes variëren van 45 m2 tot 97 m2 en worden opgeleverd met een compleet ingerichte en moderne keuken met inbouwapparatuur en een betegelde badkamer met douche, brede wastafel, spiegel en designradiator. Elk appartement beschikt (gedeeltelijk) over vloerverwarming en een separate berging (met uitzondering van de studio's). Daarnaast hebben een 6-tal appartementen beschikking over een parkeerplaats op eigen terrein (kosten 75 euro p.m.)

De Pauselijke Staten 13 (app. 14)
Dit moderne appartement biedt een eigentijdse leefomgeving op de tweede verdieping, inclusief een zeer ruime loggia. Een ideale keuze voor wie op zoek is naar een eigentijds en functioneel appartement. Bij dit appartement huur je een parkeerplaats op eigen terrein á 75 euro p.m.

Indicatie van oplevering staat voor mei 2024. Dit betekent dat je zeer binnenkort kunt genieten van een gloednieuw appartement op een fantastische locatie.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een appartement en wil je graag het inschrijfformulier ontvangen? Stuur dan snel een mail via nieuwbouw @ vbtmakelaars.nl of bel 088-5454645

Heb je vragen?
Neem dan contact op met ons via nieuwbouw @ vbtmakelaars.nl of bel 088-5454645

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
79 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
270 m³
Status
verhuurd
Prijs
€ 1.314,-
Info
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op