30+

Koninginnedijk 176

5361 CR Grave

CATHARINAHOF Appartement met vrijzicht op de Maas en jachthaven.

De Catharinahof;
Wonen, zorg, ontspanning en plezier lopen in Catharinahof naadloos in elkaar over. Zelfs de muren zijn ertussenuit gehaald. Dat maakt Catharinahof niet alleen uniek, maar tegelijk ook heel dichtbij. Een plek zoals het leven bedoeld is: dynamisch en waarin de hele Graafse gemeenschap doorklinkt. Waar verbinding wordt gemaakt tussen mensen.

Zorgeloos wonen is het vertrekpunt, een combinatie van zelfstandig wonen met mogelijkheid tot zorginkoop en saamhorigheid. Wonen aan het water krijgt een nieuwe invulling.

Wonen, zorg, ontspanning en plezier in één gebouw verenigd. Een geweldige visie over een samenleving waarin mensen werkelijk met elkaar in contact komen en er voor elkaar zijn. Gemeente Grave, woningcorporatie BrabantWonen en BrabantZorg delen deze visie en brengen haar in de praktijk in een gebouw waar letterlijk alles onder één dak komt.

We komen de Catharinahof binnen via de hoofdingang waar zich gelijk de receptie en het restaurant bevind. Ook bevinden zich hier de kapper en de theaterzaal. Via de ontvangsthal gaan we naar de gang op de begane grond waar zich halverwege appartement Nummer 176 zich bevind.


Via de voordeur komen we in de entree waar de deuren tot de slaapkamers, woonkamer en waar tevens het aparte toilet zich bevind.
We gaan naar de woonkamer waar het oog gelijk wordt getrokken naar het prachtige uitzicht op de Jachthaven en verder de Maas. Tevens bevind zich hier ook de keuken opstelling. De toegang naar het heerlijke balkon met het vrije uitzicht op de jachthaven en al eerder aangegeven Maas. Terug in de woonkamer gaan we naar de entree om naar de kleinere slaapkamer te gaan waar ook weer het mooi uitzicht ons oog trekt. We gaan door naar de master bedroom, waar we ook hier weer het prachtige uitzicht genieten. Tevens hebben we via de slaapkamer ook toegang tot de volledig rolstoel vriendelijke badkamer met faciliteiten als douche, wasbak en 2e toilet.

In de parkeerkelder hebben we de vaste opstelplaats voor de auto en tevens de aparte berging.

Al met al een appartement wat zich bevind in een complex waar je wenst te kunnen wonen!

- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Soort dak
Samengesteld dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
83 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
410 m³