42+

Koninginnedijk 196

5361 CR Grave

Graag nodigen wij u uit om het appartement Koninginnedijk nummer 196 in Catharinahof te Grave te komen bezichtigen.

CATHARINAHOF Appartement met vrij zicht op de Maas en jachthaven.

De Catharinahof;
Wonen, zorg, ontspanning en plezier lopen in Catharinahof naadloos in elkaar over. Zelfs de muren zijn ertussenuit gehaald. Dat maakt Catharinahof niet alleen uniek, maar tegelijk ook heel dichtbij. Een plek zoals het leven bedoeld is: dynamisch en waarin de hele Graafse gemeenschap doorklinkt. Waar verbinding wordt gemaakt tussen mensen.

Zorgeloos wonen is het vertrekpunt, een combinatie van zelfstandig wonen met mogelijkheid tot zorginkoop en saamhorigheid. Wonen aan het water krijgt een nieuwe invulling.

Wonen, zorg, ontspanning en plezier in één gebouw verenigd. Een geweldige visie over een samenleving waarin mensen werkelijk met elkaar in contact komen en er voor elkaar zijn. Gemeente Grave, woningcorporatie BrabantWonen en BrabantZorg delen deze visie en brengen haar in de praktijk in een gebouw waar letterlijk alles onder één dak komt.

We komen de Catharinahof binnen via de hoofdingang waar zich gelijk de receptie en het restaurant bevind. Ook bevinden zich hier de kapper en de theaterzaal.
Met de lift (of zo mogelijk met de trap) gaan we naar de 2e verdieping waar we via het atrium naar de gang gaan waar aan het begin van de gang zich appartement 196 bevind.

Via de voordeur komen we in de entree waar de deuren tot de slaapkamers, woonkamer en tevens het aparte toilet bevind.
We gaan naar de woonkamer waar het oog gelijk wordt getrokken naar het prachtige uitzicht op de Jachthaven en verder de Maas. Tevens bevind zich hier ook de open keuken met inbouwapparatuur. De toegang naar het heerlijke balkon met het vrije uitzicht op de jachthaven en al eerder aangegeven Maas. Terug in de woonkamer gaan we naar de entree om naar de kleinere slaapkamer te gaan waar ook weer het mooi uitzicht ons oog trekt. We gaan door naar de master bedroom, waar we ook hier weer het prachtige uitzicht genieten. Tevens hebben we via de slaapkamer ook toegang tot de volledig rolstoel vriendelijke badkamer met faciliteiten als douche, wasbak en 2e toilet.

In de parkeerkelder hebben we de vaste opstelplaats voor de auto en tevens de aparte berging.

Al met al een appartement wat zich bevind in een complex waar je wenst te kunnen wonen!

- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss.

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
2013
Roof type
Samengesteld dak
Surfaces and capacity
Living area
85 m²
External storage space
5 m²
Volume
281 m³