27+

Koninginnedijk 246

5361 CR Grave

CATHARINAHOF appartement met vrijzicht.

Graag nodigen wij u uit om het appartement Koninginnedijk nummer 246 in Catharinahof te Grave te komen bezichtigen.


Catharinahof;
Wonen, zorg, ontspanning en plezier lopen in Catharinahof naadloos in elkaar over. Zelfs de muren zijn ertussenuit gehaald. Dat maakt Catharinahof niet alleen uniek, maar tegelijk ook heel dichtbij. Een plek zoals het leven bedoeld is: dynamisch en waarin de hele Graafse gemeenschap doorklinkt. Waar verbinding wordt gemaakt tussen mensen.

Zorgeloos wonen is het vertrekpunt, een combinatie van zelfstandig wonen met mogelijkheid tot zorginkoop en saamhorigheid. Wonen aan het water krijgt een nieuwe invulling.

Wonen, zorg, ontspanning en plezier in één gebouw verenigd. Een geweldige visie over een samenleving waarin mensen werkelijk met elkaar in contact komen en er voor elkaar zijn. Gemeente Grave, woningcorporatie BrabantWonen en BrabantZorg delen deze visie en brengen haar in de praktijk in een gebouw waar letterlijk alles onder één dak komt.

We komen Catharinahof binnen via de hoofdingang waar zich gelijk de receptie en het restaurant bevind. Ook bevinden zich hier de kapper en de theaterzaal. Met de lift (of zo mogelijk met de trap) gaan we naar de 4e verdieping waar we via het atrium naar de gang gaan waar zich appartement 246 bevind.

Via de voordeur komen we in de entree. Vanuit de entree heeft u toegang tot de woonkamer, badkamer en tevens de aparte berging.
We gaan naar de woonkamer waar het oog gelijk wordt getrokken naar het prachtige uitzicht. Tevens bevind zich hier ook de open keuken. Ook geeft de woonkamer toegang tot het balkon alwaar we heerlijk kunnen genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht. We gaan door naar de master bedroom, waar we ook hier weer van het prachtige uitzicht genieten. Tevens hebben we via de slaapkamer toegang tot de volledig rolstoel vriendelijke badkamer met faciliteiten als douche, wasbak en het toilet.

In de parkeerkelder hebben we de vaste opstelplaats voor de auto en tevens de aparte berging.

Al met al een appartement wat zich bevind in een complex waar je wenst te kunnen wonen!

Bijzonderheden:
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss.

Bezichtiging:
Bezichtigingen worden om het half uur ingepland. U wordt opgewacht bij de hoofdingang en de makelaar zal u begeleiden naar het appartement. Na de bezichtiging zal de makelaar u tevens terug begeleiden naar de uitgang.

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
2013
Roof type
Samengesteld dak
Surfaces and capacity
Living area
62 m²
External storage space
5 m²
Volume
219 m³