4+

Celenhoek 13

5708 LC Helmond

Woon Heerlijk Hazenwinkel - 53 prachtige nieuwbouwwoningen in Brandevoort

Woon Heerlijk in Hazenwinkel, het ‘witte dorpje’ van Brandevoort. Loop of fiets vanuit het hart van Brandevoort richting de Buitens. Ontdek tussen de deelgebieden Stepekolk en Liverdonk het nieuwe deelgebied Hazenwinkel. Ervaar onderweg de overgang van de stedelijke bebouwing naar het cultuurhistorische landschap van ’t Broek. De met trap- of
tuitgevels witgeschilderde huizen, hier en daar afgewisseld met een paar rode woningen, zorgen voor een idyllisch plaatje. Omringd door veel groen en met genoeg ruimte om te spelen, te fietsen en te wandelen is het gezellig wonen in deze ‘Bourgondische’ wijk. Men ontmoet elkaar op één van de vele pleintjes of onder de grote bomen die langs de
brede lanen staan. Met uitzicht op het open landschap is het heerlijk wonen en leven in een dorps en landelijk woonmilieu!

Woon Heerlijk Hazenwinkel bestaat uit een totaal van 53 woningen, waarvan 8 prachtige en royale twee-onder-een-kapwoningen. Elke woning beschikt over een eigen oprit voor een of twee auto's en een aangebouwde garage.

Deze mooie woningen zijn verdeeld over het project en hebben allemaal een unieke ligging met mooi uitzicht en een grote zonnige achtertuin.

Alle woningen beschikken over een fijne begane grond met leefkeuken en grote woonkamer met zicht op de achtertuin. Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De zolder biedt diverse uitbreidingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld een vierde slaapkamer.

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
newbuild
Surfaces and capacity
Living area
134 m²
Volume
532 m³
Status
sold
Price
€ 519.000,-
Info