5+

Goderthoek 0

5706 WG Helmond

Bouwnummer 49 in Hazenwinkel Cluster 19a - Brandevoort

Deze prachtig gelegen tweekapper wordt aangeboden inclusief mooie uitbouw van 1,20 meter diep, dakraam op zolder en inloopkast op de eerste verdieping!

Dit is laatste tweekapper in het nieuwbouwproject Hazenwinkel, neem snel contact met ons op voor meer informatie. De bouw van deze woning start in het voorjaar van dit jaar, oplevering zal plaatsvinden in 2022.

Een sneller koper heeft nog keuze in diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden!

Hazenwinkel Cluster 19a - Brandevoort

- Gasloos wonen: verwarmen en warm water met een warmtepomp
- Energiezuinig, energielabel A
- Parkeren op eigen terrein
- De woning is voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen
- Luxe en compleet ingerichte badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping
- De zolder is voorzien van een extra vliering
- Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

De woningen heeft een eigen parkeergelegenheid op de oprit. Uiteraard biedt de woning veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een het aanpassen indeling verdieping, of een dakkapel en inrichting van de zolder

De woningen in dit nieuwbouwproject worden de woningen niet meer aangesloten op het gasnet. Er wordt een zogenaamde individuele warmtepomp met bodemlus toegepast in de woningen. Bij een energiezuinige nieuwbouwwoning hoort natuurlijk ook vloerverwarming. Door de toepassing van vloerverwarming in de hele woning is een andere manier van ventileren nodig. In plaats van koude buitenlucht dat via roosters in gevelkozijnen rechtstreeks de woning binnenkomt, wordt met balansventilatie via het plafond voorverwarmde buitenlucht de woning in geleid. Geen tocht meer in je huis, dat geeft nog meer wooncomfort!

Kies kosteloos de woningindeling die het beste bij jouw wensen aansluit. Het is bij enkele woningtypes mogelijk de volledige indeling van je woning te spiegelen. Door deze mogelijkheid te combineren met uitbreidingsopties, kun je altijd tot jouw droomindeling komen. Je nieuwe huis wordt pas jouw thuis als je het inricht in de stijl die bij je past. Om je hierin te helpen, hebben we jouw woning ingericht in vier stijlen: puur, klassiek, modern en trendy. In de speciaal ontworpen app kun je zien hoe jouw droomhuis eruit komt te zien.

Je ontvangt als koper van onze woningen een keukencheque. Deze kan binnen de aangegeven termijn ingewisseld worden bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel Warenhuys in Waardenburg. De waarde van de keukencheque zal in mindering worden gebracht op de aankoop van een complete keukeninrichting. Onder een complete keukeninrichting wordt tenminste verstaan: een keukenblok (bestaande uit meerdere onder- en eventuele bovenkasten), inclusief werkblad(en), spoelbak, mengkraan, afzuigkap en overige apparatuur (zoals bijv. een koelkast, oven, magnetron, vaatwasser).

Jouw woning wordt opgeleverd met hoogwaardig sanitair en tegelwerk. De wandclosets geven de badkamer en toilet een extra luxe tintje. In de badkamer is geen douchebak maar een drain opgenomen. Hierdoor loopt het vloertegelwerk mooi door in de douchehoek. De badkamer wordt tijdens de bouw gerealiseerd en valt onder de Woningborg garantie. Hiermee ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en goede afwerking.

Omgeving

De Helmondse wijk Brandevoort wordt gekenmerkt door een aansprekende bouwstijl, een bijzonder station en een groene ecozone. Voor iedereen, jong en oud, alleen of in groepsverband is er wel iets te doen.

De deelwijk Hazewinkel vormt de overgang van het dorpse centrumgebied naar het agrarisch landschap ten zuidwesten van Brandevoort. Hier overheerst de meer landelijke architectuur in een oase van ruimte en groen. Dit rustieke oord leent zich voor bewoners die de voorkeur geven aan een statig dorpspand met een eigen gezicht, in een plattelandsomgeving. Hazenwinkel vormt samen met Liverdonk de overgang van het agrarisch landschap naar de stedelijke bebouwing in het hart van Brandevoort. Uitgangspunt voor Hazenwinkel is een open, landelijk en dorps woonmilieu met een grote variatie in woningtypen. De bouwstijl is ‘Brabants classicisme’ en is geïnspireerd op de historische bebouwing van Thorn. Dit rustieke oord richt zich op bewoners die de voorkeur geven aan een statig dorpspand met een eigen gezicht, in een plattelandsomgeving. De ecozone is een aaneengesloten groene ring met vijvers en wateropvangplekken om het stadse hart van Brandevoort. Je kunt er heerlijk wandelen, recreëren of van de natuur genieten. Kinderen kunnen er lekker avontuurlijk spelen. Er zijn bloemweides en er is (boom-)beplanting aangebracht als
leefgebied voor vogels en andere dieren. Voor jong en oud een heerlijke en gezonde leefomgeving!

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
156 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
656 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 447.500,-
Contact
vb&t Makelaars Helmond
helmond@vbtmakelaars.nl 0492 505510 Neem contact op