1+

Gooswijnhoek 0

5706 KG Helmond

Hazenwinkel Cluster 19b – Type B1 – bouwnummer 35

IN VERKOOP!

De verkoop van de woningen van Hazenwinkel cluster 19b is gestart. Heb je interesse? Neem dan snel contact op met de makelaars de brochure, prijslijst en actuele beschikbaarheid.

- Gasloos wonen: verwarmen en warm water met een warmtepomp
- Energiezuinig, energielabel A
- Type A,B en D woningen zijn inclusief geïsoleerde garage
-Type C woningen inclusief oprit en berging in de achtertuin
- Parkeren op eigen terrein
- Gehele woningen zijn voorzien van vloerverwarming
- Woningen zijn voorzien van een complete badkamer
- De zolder van type A en B woningen zijn voorzien van een extra vliering
- Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden
- Ideale gezinswoningen
- Vanaf € 390.000,- v.o.n.

De woningen hebben genoeg parkeergelegenheid in de garage en/of op de oprit. Uiteraard bieden alle woningen veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, of een dakkapel en inrichting van de zolder

In dit nieuwbouwproject worden de woningen niet meer aangesloten op het gasnet. Er wordt een zogenaamde individuele warmtepomp met bodemlus toegepast in de woningen. Bij een energiezuinige nieuwbouwwoning hoort natuurlijk ook vloerverwarming. Door de toepassing van vloerverwarming in de hele woning is een andere manier van ventileren nodig. In plaats van koude buitenlucht dat via roosters in gevelkozijnen rechtstreeks de woning binnenkomt, wordt met balansventilatie via het plafond voorverwarmde buitenlucht de woning in geleid. Geen tocht meer in je huis, dat geeft nog meer wooncomfort!

Kies kosteloos de woningindeling die het beste bij jouw wensen aansluit. Het is bij enkele woningtypes mogelijk de volledige indeling van je woning te spiegelen. Door deze mogelijkheid te combineren met uitbreidingsopties, kun je altijd tot jouw droomindeling komen. Je nieuwe huis wordt pas jouw thuis als je het inricht in de stijl die bij je past. Om je hierin te helpen, hebben we jouw woning ingericht in vier stijlen: puur, klassiek, modern en trendy. In de speciaal ontworpen app kun je zien hoe jouw droomhuis eruit komt te zien.

Je ontvangt als koper van onze woningen een keukencheque. Deze kan binnen de aangegeven termijn ingewisseld worden bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel Warenhuys in Waardenburg. De waarde van de keukencheque zal in mindering worden gebracht op de aankoop van een complete keukeninrichting. Onder een complete keukeninrichting wordt tenminste verstaan: een keukenblok (bestaande uit meerdere onder- en eventuele bovenkasten), inclusief werkblad(en), spoelbak, mengkraan, afzuigkap en overige apparatuur (zoals bijv. een koelkast, oven, magnetron, vaatwasser).

Jouw woning wordt opgeleverd met hoogwaardig sanitair en tegelwerk. De wandclosets geven de badkamer en toilet een extra luxe tintje. In de badkamer is geen douchebak maar een drain opgenomen. Hierdoor loopt het vloertegelwerk mooi door in de douchehoek. De badkamer wordt tijdens de bouw gerealiseerd en valt onder de Woningborg garantie. Hiermee ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en goede afwerking.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
156 m²
Inhoud
656 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 440.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op