Kanaaldijk N.O. 78-H

5701 SB Helmond

Blok J

Centraal in het plan aan de Kanaaldijk N.O. ligt blok J. Het complex bestaat uit twee woonblokken en een bruggebouw welke de woonblokken met elkaar verbindt. In het geheel worden 30 appartementen en 3 penthouses gerealiseerd.

Van de 15 woongebouwen in Oranjekade is blok J de hoogste. In de linkertoren van 6 woonlagen worden 10 appartementen en 1 ruim penthouse gerealiseerd. In de rechtertoren van 13 woonlagen komen 20 appartementen en 2 werkelijk unieke penthouses. De twee torens zijn met elkaar verbonden door een bruggebouw waar zich woningen in bevinden. Beide gebouwen hebben een eigen entree en lift/trappenhuis, welke bereikbaar is vanuit de (wandel-)corridor.

Appartement type J8

Dit penthouse, bestaande uit maar liefst drie woonlagen, is een van de pareltjes van Oranjekade. Er zijn er maar twee van en uniek in hun opzet. Op elke woonlaag is een buitenruimte voorzien met als klapstuk het grote dakterras op de twaalfde en hoogste verdieping. Vanaf het dakterras kijk je vanaf ca. 40 meter hoogte vrij uit over Helmond en omstreken. Het ultieme gevoel van privacy!

Het woonprogramma, met meerdere slaap- en badkamers, ligt verdeeld over de eerste twee verdiepingen. De derde verdieping van het penthouse is de torenkamer. Hier is ruimte om bijvoorbeeld een klein barretje te maken, grenzend aan het riante dakterras.

Voor iedere woning is een parkeerplaats gereserveerd in de parkeergarage welke is gelegen op maaiveldniveau.

In verband met de gepasseerde sluitingsdatum voor het meer- en minderwerk, wordt Type J3 standaard uitgevoerd met elektrische voorzieningen t.b.v. later aan te sluiten screen(s) en loze leidingen in de woning. Deze voorzieningen zijn een aanvulling op de technische omschrijving en de verkooptekening. De weergegeven verkoopprijs is inclusief de meerprijs voor de genoemde voorzieningen.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
nieuwbouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
205 m²
Inhoud
615 m³
Status
Verkocht onder voorbehoud
Prijs
€ 1,-
Info
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op