Kanaaldijk N.O. 0

5701 LC Helmond

Blok J

Centraal in het plan aan de Kanaaldijk N.O. ligt blok J. Het complex bestaat uit twee woonblokken en een bruggebouw welke de woonblokken met elkaar verbindt. In het geheel worden 30 appartementen en 3 penthouses gerealiseerd.

Van de 15 woongebouwen in Oranjekade is blok J de hoogste. In de linkertoren van 6 woonlagen worden 10 appartementen en 1 ruim penthouse gerealiseerd. In de rechtertoren van 13 woonlagen komen 20 appartementen en 2 werkelijk unieke penthouses. De twee torens zijn met elkaar verbonden door een bruggebouw waar zich woningen in bevinden. Beide gebouwen hebben een eigen entree en lift/trappenhuis, welke bereikbaar is vanuit de (wandel-)corridor.

Appartement type J3

Deze 4-kamerappartementen bevinden zich op de 2e tot en met de 4e verdieping. De vele hoge ramen in de gevels bieden veel licht en zorgen voor een ruimtelijke beleving. Alle buitenruimtes liggen gunstig op het zuiden of het westen.

Voor iedere woning is een parkeerplaats gereserveerd in de parkeergarage welke is gelegen op maaiveldniveau.

In verband met de gepasseerde sluitingsdatum voor het meer- en minderwerk, wordt Type J3 standaard uitgevoerd met elektrische voorzieningen t.b.v. later aan te sluiten screen(s) en loze leidingen in de woning. Deze voorzieningen zijn een aanvulling op de technische omschrijving en de verkooptekening. De weergegeven verkoopprijs is inclusief de meerprijs voor de genoemde voorzieningen.

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Surfaces and capacity
Living area
133 m²
Volume
393 m³
Status
sold
Price
€ 536.071,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Get in touch with us