Kanaaldijk N.O. 0

5701 LC Helmond

Bouwblok O

Aan de wandelcorridor, die de supermarkt verbindt met het kanaal, wordt een intiem straatje gecreërd. De vorm en uitstraling van de woningen doen denken aan de pakhuizen zoals deze ook voorkomen in steden als Hamburg en New York. Deze pakhuizen zijn in werkelijkheid ruime gezinswoningen over 3 en 4 woonlagen met veel ruimte en mogelijkheden in het hart van Oranjekade.

Type O1
Aan de intieme (wandel)corridor, tegenover de rijwoningen van blok I, ligt woonblok O. Alle woningen aan de corridor hebben een zelfde stoere pakhuisarchitectuur. Het grote verschil; blok O is een drielaagse rijwoning in plaats van de vierlaagse rijwoning in blok I. Maar met ruim 165 m2 aan woonoppervlakte beschikt woonblok O nog altijd over veel ruimte, met een hoop mogelijkheden.

Type O1 is de tussenwoning van woonblok. Kenmerkend voor deze woningen zijn de vele indelingsmogelijkheden. Het is een multifunctioneel huis geschikt voor gezinnen, zelfstandige ondernemers of mensen die gewoon veel ruimte in het centrum van de stad willen hebben. Creëer hier jouw unieke woon-/werkplek in de stad!

Voor iedere woning is een parkeerplaats gereserveerd in de parkeergarage welke is gelegen op maaiveldniveau.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
nieuwbouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
167 m²
Inhoud
501 m³
Status
Verkocht onder voorbehoud
Prijs
€ 445.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op