040 269 69 49
Meer dan 50 jaar ervaring Een 9,2 op Funda
16+

Kanaaldijk N.W. 123

5707 LD Helmond

Villa Karelstein

Bouwnummer 6, Prachtig gelegen bijzonder penthouse verdeeld over 2 verdiepingen.

De woning heeft een oppervlakte van circa 185 m² en een zoning balkon gelegen op het westen van 25m²

Prachtig penthouse met bijzondere bovenverdieping in het geweldige monumentale pand 'Vila Karelstein'! Het betreft bouwnummer 6, dit appartement is op de tweede en derde verdieping.

Vanuit de centrale hal op de begane grond met lift en trap naar de tweede verdieping bereikt u de het appartement.

De tweede verdieping kent de volgende indeling:

Ruime hal met toegang tot het toilet, een royale woonkamer, slaapkamer met eigen badkamer en de trap naar de derde verdieping.

Met een prachtige dubbele deur bereikt u de royale woonkamer met grote dakramen die zorgen voor bijzonder veel lichtinval en een open verbinding tot de keuken van maar liefst 50m².

In de keuken bevinden zich 2 deuren naar het ruime en zonnige terras, het terras biedt een prachtig uitzicht op de privé tuin van Villa Karelstein en heeft een oppervlakte van 25m².

Ook de ruime slaapkamer beschikt over een groot dakraam met veel daglichttoetreding. Vanuit deze slaapkamer bereikt u de badkamer met royale inloopdouche.

De derde verdieping is prachtige grote ruimte die u geheel naar wens kunt inrichten! Een fijne studeerkamer, extra slaapkamers, een sportruimte met eigen badkamer? U zegt het maar! De diverse dakramen zorgen voor veel lichtinval. Op deze verdieping bevindt zich tevens de technische ruimte/berging.

Op het prive terrein van Villa Karelstein worden 2 bijgebouwen gerealiseerd, met voor elk appartement een ruime garage met veel bergruimte.

De bouw is in volle gang maar u kunt deze prachtige woning samen met de aannemer naar wens indelen en inrichten. Naar verwachting kunt u de sleutel ontvangen in het eerste kwartaal van 2021.

Het monumentale pand Villa Karelstein wordt een prachtig appartementencomplex met 6 royale en luxe afgewerkte appartementen uiteraard allen met de lift bereikbaar. Prachtige terrassen en grote balkons die uitkijken op een privaat park en vlakbij natuurgebied Overbrug, waar de 9 holesbaan van de Helmondse Golfclub je opwacht.

Woonoppervlakte tweede verdieping: 113m²
Oppervlakte derde verdieping: 72m²
Oppervlakte balkon op de tweede verdieping: 25m²

Laat u verrassen door de ruimte van dit prachtige penthouse!

Meer weten over deze prachtige woning? Neem u dan contact met ons op: inge@eravbtmakelaars.nl of 0492-505510.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
185 m²
Externe bergruimte
21 m²
Inhoud
487 m²
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 575.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl
088 5454645
Neem contact met ons op