Zoete Kers 35

5707 PA Helmond

Kavels met Grandeur

Middenin Berlaer verrijzen binnenkort prachtige, exclusieve villa’s met ieder hun eigen, unieke uitstraling. Wie kiest voor een Grandeur kavel, kiest voor ruimte. Met kavels van minimaal 1.000 vierkante meter heeft u alle ruimte om uw droomwoning te realiseren zonder daarbij in te boeten op uw buitenruimte. Gaat u voor een strakke tuin, kiest u voor een parkachtige omgeving of wordt het meer bosrijk? De keuze is aan u!

Met uw kavel krijgt u de kans om uw eigen droomhuis te realiseren. Geheel naar uw wens. Natuurlijk is het fijn dat u, als individuele zelfbouwer, uw eigen beslissingen kunt nemen. Toch kan het prettig zijn om af en toe begeleid te worden in het proces. Zeker wanneer u nog nooit aan een bouwproject heeft gewerkt kan het lastig zijn om dingen zelf uit te zoeken. Het is dan goed om te weten dat onze adviseurs middels een op maat afgestemd servicepakket voor u klaar staan. Zij staan u bij met raad en daad en kunnen u helpen met het vinden van de juiste vakmensen en instanties. Zo heeft u altijd iemand om op terug te vallen.

Binnen Berlaer heeft u alle mogelijkheden om uw eigen unieke droomwoning te ontwerpen welke geheel op uw eisen is afgestemd. Wij hebben enkele experts voor u geselecteerd die u zal helpen om uw droom, wensen en
gevoel om te zetten in een (schets)ontwerp. Maakt u liever uw eigen keuze qua architect of bent u reeds in gesprek met een architect? Dan is dit uiteraard geen probleem.

Bouw
Soort object
Bouwgrond
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
1 m²
Inhoud
1 m³
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 586.898,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op