27+

Leopold Haffmansstraat 42

5961 DX Horst

Deze ruime tussenwoning is gelegen in de mooie buurt “De Afhang” in Horst, op loop- en fietsafstand van het centrum. Of je nu werkt in Eindhoven, Venray of Venlo; Horst is een prima uitvalsbasis en biedt alle benodigde voorzieningen in het dorp en een mooie landelijke, rustige woonomgeving.

De verkoper verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders.

INDELING:

BEGANE GROND:
Toegang via de entree met laminaatvloer, behangen wanden en een plafond voorzien van spuitwerk. Vanuit deze ruimte bereikt u de woonkamer, toilet, meterkast (voorzien van glasvezel) en 1e verdieping.

Deels betegelde toiletruimte voorzien van een hangend closet en fonteintje.

Via de entree bereikt u de woonkamer welke in open verbinding staat met de keuken en eetkamer. Deze ruimte is gelegen aan de achterzijde van de woning, waar de openslaande tuindeuren zorgen voor een mooie lichtinval. Ook bevindt zich hier de zeer ruime trapkast. De woonkamer, keuken en eetkamer zijn eveneens voorzien van laminaatvloer, behangen wanden en spuitwerk plafond.

De keuken is het letterlijke middelpunt van de woning, voorzien van koel-vriescombinatie, oven, 4-pits keramische kookplaat, vaatwasser en vlakscherm afzuigkap. Door de opstelling van de keuken zult u verrassend veel lichtinval van zowel de voor- als achterzijde van de woning ervaren.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eetkamer welke bereikbaar is vanuit de keuken.

Vanuit de openslaande tuindeuren in de woonkamer bereikt u de diepe achtertuin. Deze is gelegen op het oosten en voorzien van een stenen berging. De tuin is ook via een achterom bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de overloop heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en 2e verdieping. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer, behangwanden en spuitwerk plafond. De slaapkamers beschikken over ventilatieroosters.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van circa 15 m².
Slaapkamer 2 is eveneens gelegen aan de achterzijde en heeft een oppervlakte van circa 6,5 m².
Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van circa 11 m².

De badkamer is betegeld en beschikt over een hangend closet, wastafel, ligbad met douche, designradiator en natuurlijk daglicht.

TWEEDE VERDIEPING
Middels een vaste trap komt u op de overloop van de tweede verdieping welke eveneens is voorzien van een laminaatvloer. Hier bevindt zich de opstelling van de cv-ketel, mechanische ventilatie en de wasmachineaansluiting. Daarnaast biedt de overloop toegang tot de vliering welke zorgt voor extra bergruimte.

Slaapkamer 4
Vanuit de overloop bereikt u de vierde, ruime slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt over een dakraam aan de achterzijde van de woning. Ook vindt u hier de omvormer van de zonnepanelen en extra bergruimte.

Bijzonderheden:
- de verkoper verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders;
- het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper;
- het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- de woning beschikt over 8 zonnepanelen aan de achterzijde van de woning;
- de uitvalswegen A73 en A67 zijn vanuit Horst direct bereikbaar;
- station Horst-Sevenum is circa 10 minuten fietsen. Het basisonderwijs is op loopafstand gelegen en het voortgezet onderwijs en overige voorzieningen zijn in Horst in voldoende mate aanwezig. In de omgeving zijn diverse sportvoorzieningen en jeugdclubs actief. Het wonen én leven is er aangenaam;
- de koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan;
- bij aankoop van de woning dient een waarborgsom of bankgarantie te worden afgegeven.

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
2007
Roof type
Zadeldak
Surfaces and capacity
Living area
118 m²
External storage space
7 m²
Volume
428 m³