17+

Schildersplein 201

5172 BD Kaatsheuvel

Aan de voorzijde van het kleinschalige appartementen complex “Bossendael” gelegen op de 2e verdieping, gemoderniseerd en instapklaar 4-kamer appartement met vrij uitzicht.

Begane grond: Toegang middels de hoofdentree aan de voorzijde van het gebouw. Hier is de centrale entree met brievenbussen, bellenplateau, trapopgang en de lift gesitueerd. Naast de lift is de gezamenlijke fietsenberging gelegen. Het geheel is verzorgd afgewerkt. Op de begane grond is een gezamenlijke ontmoetingsruimte aanwezig.

2e verdieping: Via de lift of trappenhuis is het appartement bereikbaar. Je komt binnen in de entree. Via de entree zijn de verschillende ruimten bereikbaar. De keukenruimte is ruim en voorzien van een eenvoudig keukenblok zonder inbouwapparatuur. De ruime woonkamer bereik je via de ruimte met de keuken. Via de woonkamer bereik je het 1e balkon.
De badkamer is eenvoudig afgewerkt. je vind hier het toilet, douche en wastafel. Er zijn 2 ruime slaapkamers. Via de hoofdslaapkamer is het 2e balkon bereikbaar.
In de 3e kamer hangt in de vaste kast de CV ketel. Deze ruimte is goed te gebruiken als bijvoorbeeld kantoorruimte.

Omgeving: Om het gebouw heen zijn groenvoorzieningen en ruim voldoende parkeerplaatsen aangelegd. Op ca. 20 meter van het complex is de bushalte gelegen met opstaphaltes richting Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Tevens is het centrum van Kaatsheuvel op redelijke fiets/loopafstand gelegen.

Algemeen:
• Geheel v.v. dubbele beglazing
• Maandelijkse bijdrage VvE: € 222,31
• Lift aanwezig
• 2 balkons
• Het betreft een voormalige huurwoning. Koper dient rekening te houden met modernisering werkzaamheden.
• In de koopovereenkomst zullen de volgende NVM-clausules opgenomen worden: asbestclausule, ouderdomsclausule, as is where is, uitsluitingsclausule.
• Aangezien de woning momenteel in eigendom is van een beleggingsmaatschappij zal de eigendomsoverdracht plaatsvinden bij de vaste projectnotaris van deze maatschappij. Dit is een verkoopvoorwaarde.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
84 m²
Inhoud
276 m³