34+

Condorstraat 20

5348 XT Oss

LEUKE OPKNAP WONING MET DIEPE ACHTERTUIN.

Ligging
Oss, gelegen nabij de A-50, is een echte Brabantse stad met een Hollands tintje. In Oss vindt u de Brabantse gemoedelijkheid gecombineerd met de Hollandse zakelijkheid en dynamiek. Ook in het landschappelijke rondom Oss treft u die combinatie aan. De rivier de Maas drukt ten noorden van Oss haar stempel op het rivier- en polderlandschap. Maar ook bossen, heide en zandgronden vindt u rondom Oss. Tot de gemeente Oss behoren verder de kerkdorpen Berghem, Haren, Macharen en Megen. Samen goed voor ruim 70.000 inwoners.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Oss zeer goed bereikbaar. Over de A-50 bent u voor u het weet in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Nijmegen. Ook met de trein is Oss goed bereikbaar. Oss beschikt over twee NS haltes en zowel de intercity als de stoptrein doen Oss aan. Oss is zowel forensenplaats als verzorgingscentrum voor heel Noordoost-Noord-Brabant. Beide functies hebben de groei van het faciliteitenpakket sterk bevorderd zodat er nu veel meer faciliteiten zijn dan men zou verwachten op grond van de circa 65.000 inwoners die Oss telt. Er zijn onder andere diverse accommodaties voor zowel binnen- als buitensporten, onderwijsmogelijkheden tot en met VWO, een schouwburg, een bibliotheek en een winkelgebeuren dat compleet is vanaf gezellige boetiekjes tot en met warenhuizen en supermarkten. En bij dat alles heeft Oss weinig van haar gemoedelijke Brabantse karakter verloren. Alles bij elkaar genomen heeft Oss dus heel wat te bieden als woonplaats.

De Condorstraat 20 ligt in het oostelijk stadsdeel van Oss, namelijk in de wijk de Schadewijk. Een wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning is namelijk gelegen nabij het treinstation Oss. De woning is omstreeks 1952 gebouwd. De woning heeft een inhoud van circa 383 m³ excl. berging. Het perceel (circa 180 m²) dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.

Begane grond:

De entree is een hal die toegang biedt tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte en de keuken.
Via de hal komen we tevens in de woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een grote raampartij.
Via de hal komen we in de keuken. De keuken biedt voldoende opbergruimte met zowel boven als beneden kastruimte.

Eerste verdieping:

De eerste verdieping heeft een overloop die toegang biedt tot de drie slaapkamers en de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche.

Tweede verdieping:

De bergzolder is via een luik bereikbaar.

Tuin:

De achtertuin is voorzien van eigen achterom en een berging.

Brabant Wonen verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal de zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss.

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
1952
Roof type
Zadeldak
Surfaces and capacity
Living area
95 m²
External storage space
6 m²
Volume
383 m³