24+

De Meesterstraat 17

5344 GV Oss

OSS

Ligging
Oss, gelegen nabij de A-50, is een echte Brabantse stad.
Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Oss zeer goed bereikbaar. Via de A-50 bent u snel en gemakkelijk in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Nijmegen. Ook beschikt Oss over een tweetal treinstations.

Oss biedt u tal van faciliteiten. Zo zijn er onder andere diverse accommodaties voor zowel binnen- als buitensporten, onderwijsmogelijkheden tot en met VWO, een schouwburg, een bibliotheek en een uitgebreid winkelgebied, compleet met gezellige boetiekjes, warenhuizen en supermarkten.

De Meesterstraat 17 ligt in het zuid-westelijk stadsdeel van Oss namelijk in de wijk de Ruwaard. Een wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning is gelegen tussen twee wijkwinkelcentra.

Deze woning is gebouwd in 1968. In de huidige staat heeft de woning een inhoud van circa 410 m3 op een perceel van circa 168 m2 en een woonoppervlakte van 117 m2.

Via de entree is de hal te bereiken waar zoals gebruikelijk de toiletruimte, de meterkast en de trap gesitueerd zijn. Vanuit de hal komen we in de woonkamer.
De afsluitbare keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok.
Tevens is via de keuken de achtertuin te bereiken.

Via de trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping waaraan drie riante slaapkamers en de badkamer grenzen.
De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafel, een toilet, een radiator en een groot raam wat zorgt voor een goede ventilatie.

De tweede verdieping is ook via een vaste trap te bereiken en daar bevindt zich de riante vierde slaapkamer en op de voorzolder naast veel bergruimte ook de CV-installatie.

Bijzonderheden:
- Er is een bouwkundig rapport aanwezig.
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de
koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss.

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
1968
Roof type
Zadeldak
Surfaces and capacity
Living area
117 m²
External storage space
16 m²
Volume
410 m³