24+

Heischeutstraat 155

5345 VT Oss

Oss, gelegen nabij de A-50, is een echte Brabantse stad.
Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Oss zeer goed bereikbaar. Via de A-50 bent u snel en gemakkelijk in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Nijmegen. Ook beschikt Oss over een tweetal treinstations.

Oss biedt u tal van faciliteiten. Zo zijn er onder andere diverse accommodaties voor zowel binnen- als buitensporten, onderwijsmogelijkheden tot en met VWO, een schouwburg, een bibliotheek en een uitgebreid winkelgebied, compleet met gezellige boetiekjes, warenhuizen en supermarkten.

De Heischeutstraat 155 ligt in het Westelijk stadsdeel van Oss, namelijk in de wijk de Vlashoek. Een wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning is namelijk gelegen nabij het treinstation Oss West. Verder is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur en is de woning gelegen nabij een groot speelveld voor kinderen. De woning is omstreeks 1958 gebouwd. De woning heeft een inhoud van circa 365 m3 excl. berging. Het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.

De woning heeft naast een eigen voortuin ook nog een mooie diepe achtertuin. Hier bevindt zich tevens een berging.

Begane grond:
De entree van de woning is een hal die toegang biedt tot de meterkast, de toiletruimte, de trapkast, de keuken en de woonkamer.
De ruime woonkamer is voorzien van een grote raampartij aan de voorzijde en een schuifdeur aan de achterzijde welke u toegang geeft tot de tuin. De keuken biedt voldoende opbergmogelijkheden en staat in directe verbinding met de tuin. De keuken is eenvoudig afgewerkt en niet voorzien van inbouwapparatuur. In de keuken is tevens de opstelling van CV combi ketel.

Eerste verdieping:
Overloop die toegang biedt tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is met een vlizotrap begaanbaar.

Algemeen:
- Het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
87 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
360 m²
Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 195.000,-
download brochure
zon/schaduw info
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op