33+

Koningsloper 161

5348 KS Oss

PRACHTIG UITZICHT VANAF DE 6E VERDIEPING!!

Ligging
Vorstelijk wonen in het bruisende hart van Oss. Het centraal station in de directe nabijheid en de goede bereikbaarheid van de uitvalswegen maken het tot een ideale locatie.
Dit uniek stukje Oss bestaat hoofdzakelijk uit nieuwbouw. Deze locatie garandeert u een aangename woon- en werkomgeving. Zo zijn vele gezellige restaurants, cafés en terrassen, kleinschalige winkels, en diverse culturele voorzieningen op loopafstand gelegen. Dat is de luxe van wonen in de binnenstad.
Wonen in dit appartement is middenin het leven staan. Wonen, werken en relaxen? Het appartement en de directe omgeving bieden alles wat daarvoor nodig is. Ruimte, comfort, faciliteiten, voorzieningen, levendigheid, rust en privacy.

Waar laat ik de auto?
Parkeren kunt u in de stallingsgarage onder de appartementen. Met de lift bereikt u uw appartement.

Waar vind ik rust?
Het complex beschikt over een grote gezamenlijke tuin. Een open ruimte met veel groen, om te ontspannen, een boek te lezen of om een praatje met buurgenoten te maken. Dat alles in een serene rust. Waar vindt je nog zoiets in een stad?

Luxe afgewerkte drie kamerappartement met een parkeerplaats en een berging in onderliggende stallingsgarage.

Dit appartement is gelegen op de zesde woonlaag van complex De Reders een hoogwaardig en modern afgewerkt appartementencomplex in het centrum van Oss dat in 2011 gebouwd is en voldoet aan alle hedendaagse wensen en wooneisen.

Wij zullen u een idee geven van de indeling van de woning.
Indeling
Op de begane grond treffen we het gezamenlijke beltableau en de brievenbussen aan. De centrale hal is royaal, middels de lift of de trap zijn de verdiepingen te bereiken.

Via de gezamenlijke hal bereikt u het appartement.

U komt het appartement binnen in de hal met toilet met fonteintje en ruime berging met opstelling voor wasmachine en droger.
De ruime woonkamer met een prettige lichtinval heeft toegang tot het balkon. Dit balkon biedt een prachtig uitzicht over Oss.

De open keuken is voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser en voldoende bergruimte.

Het toilet is afgewerkt in een lichte kleurstelling met een donkere tegel op de vloer en is hetzelfde als de afwerking in de badkamer.

Terug in de hal komen we bij de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. De kleurstelling is hetzelfde als in het toilet.

In de hal heeft u ook de toegang tot de twee slaapkamers.

Het balkon is via de woonkamer bereikbaar. Vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over Oss.

Het volledige appartement is voorzien van een laminaatvloer.

Gezamenlijke tuin:
Als bewoner van De Reders heeft u ook toegang tot de gezamenlijke tuin. Dit biedt niet alleen de ruimte om heerlijk te spannen maar geeft ook een prachtig zicht vanuit het appartement.

Parkeren kunt u in de onderliggende stallingsgarage. In de stallingsgarage heeft u de toegang tot de berging.

- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss
- Koper dient rekening te houden met herstel- en moderniseringskosten.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
303 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 309.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op