36+

Strovlasstraat 17

5345 XM Oss

RUIME HOEKWONING

Ligging
Oss, gelegen nabij de A-50, is een echte Brabantse stad.
Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Oss zeer goed bereikbaar. Via de A-50 bent u snel en gemakkelijk in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Nijmegen. Ook beschikt Oss over een tweetal treinstations.

Oss biedt u tal van faciliteiten. Zo zijn er onder andere diverse accommodaties voor zowel binnen- als buitensporten, onderwijsmogelijkheden tot en met VWO, een schouwburg, een bibliotheek en een uitgebreid winkelgebied, compleet met gezellige boetiekjes, warenhuizen en supermarkten.

De Strovlasstraat 17 ligt in het Westelijk stadsdeel van Oss, namelijk in de wijk de Vlashoek. Een wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning is namelijk gelegen nabij het treinstation Oss West. Verder is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur en is de woning gelegen nabij een groot speelveld voor kinderen. De woning is omstreeks 1958 gebouwd. De woning heeft een inhoud van circa 370 m3 excl. berging.
De woning heeft naast een eigen voortuin ook nog een mooie diepe achtertuin. Hier bevindt zich tevens een berging.

Begane grond:
De entree van de woning is een hal die toegang biedt tot de meterkast, de toiletruimte, de trapkast, de keuken en de woonkamer.
De ruime woonkamer is voorzien van een grote raampartij aan de voorzijde en een schuifdeur aan de achterzijde welke u toegang geeft tot de ruime tuin. De keuken biedt voldoende opbergmogelijkheden en staat in directe verbinding met de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop die toegang biedt tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is met een vaste trap begaanbaar. Hier bevind zich de 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
1958
Roof type
Zadeldak
Surfaces and capacity
Living area
87 m²
External storage space
25 m²
Volume
426 m³
Status
Available
Asking price
€ 269.000,-
download brochure
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Get in touch with us