35+

Strovlasstraat 47

5345 XM Oss

UITGEBOUWDE TUSSENWONING

LOCATIE:
De woning aan de Strovlasstraat ligt aan een rustige woonstraat in een gezellige, kindvriendelijke woonwijk. De ligging van de woning is ideaal te noemen. Binnen 5 minuten bereik je met de fiets het centrum, loopafstand van station Oss-West en binnen enkele minuten bereik je met de auto de uitvalswegen, zoals de A2 en A59. Daarnaast ligt de woning zeer centraal nabij winkelcentrum De Heihoek en De Ruwert waar je terecht kunt voor alle wekelijkse boodschappen. In de straat bevind zich een groot grasveld waar kinderen heerlijk kunnen spelen en er staan diverse speeltoestellen.
Verder is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De woning is omstreeks 1958 gebouwd. De woning heeft een inhoud van circa 411 m3 excl. berging.
De woning heeft naast een eigen voortuin ook nog een mooie diepe achtertuin. Hier bevindt zich tevens een berging.

Begane grond:
De entree van de woning is een hal die toegang biedt tot de meterkast, de toiletruimte, de trapkast, de keuken en de woonkamer.
De ruime woonkamer is voorzien van een grote raampartij aan de voorzijde en een schuifpui de achterzijde welke toegang geeft tot de achtertuin. De keuken biedt voldoende opbergmogelijkheden en staat in directe verbinding met de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop die toegang biedt tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier vind je een zolderkamer welke goed te gebruiken is als 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
1958
Roof type
Zadeldak
Surfaces and capacity
Living area
102 m²
External storage space
8 m²
Volume
431 m³