39+

Vivaldistraat 14

5343 EP Oss

RUIME HOEKWONING MET 5 SLAAPKAMERS MET VRIJUITZICHT

Ligging
Oss, gelegen nabij de A-50, is een echte Brabantse stad met een Hollands tintje. In Oss vindt u de Brabantse gemoedelijkheid gecombineerd met de Hollandse zakelijkheid en dynamiek. Ook in het landschappelijke rondom Oss treft u die combinatie aan. De rivier de Maas drukt ten noorden van Oss haar stempel op het rivier- en polderlandschap. Maar ook bossen, heide en zandgronden vindt u rondom Oss. Tot de gemeente Oss behoren verder de kerkdorpen Berghem, Haren, Macharen en Megen. Samen goed voor ruim 70.000 inwoners.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Oss zeer goed bereikbaar. Over de A-50 bent u voor u het weet in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Nijmegen. Ook met de trein is Oss goed bereikbaar. Oss beschikt over twee NS haltes en zowel de intercity als de stoptrein doen Oss aan. Oss is zowel forensenplaats als verzorgingscentrum voor heel Noordoost-Noord-Brabant. Beide functies hebben de groei van het faciliteitenpakket sterk bevorderd zodat er nu veel meer faciliteiten zijn dan men zou verwachten op grond van de circa 70.000 inwoners die Oss telt. Er zijn onder andere diverse accommodaties voor zowel binnen- als buitensporten, onderwijsmogelijkheden tot en met VWO, een schouwburg, een bibliotheek en een winkelgebeuren dat compleet is vanaf gezellige boetiekjes tot en met warenhuizen en supermarkten. En bij dat alles heeft Oss weinig van haar gemoedelijke Brabantse karakter verloren. Alles bij elkaar genomen heeft Oss dus heel wat te bieden als woonplaats.

De Vivaldistraat ligt in het zuidwestelijk stadsdeel van Oss, namelijk in de wijk 'De Ruwaard'. Een wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning is namelijk gelegen nabij het overdekt winkelcentrum “De Ruwert” en nabij twee basisscholen. De straat betreft een autoluwe zone met een mooi aangelegd speeltuintje. De woning is omstreeks 1971 gebouwd en heeft een inhoud van circa 497 m³ excl. berging op een perceel van circa 245 m².
Het perceel dient nog te worden ingemeten. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.

Begane grond:
De entree van de woning is een hal die toegang biedt tot de meterkast, toiletruimte, bergkast en de trapopgang. De hal vormt tevens de toegang tot de woonkamer. Aan de achterzijde is de woonkeuken. In de keuken is tevens de opstelling van de c.v.-installatie. Tevens geeft de hal toegang tot de slaapkamer beneden, deze slaapkamer geeft dan weer toegang tot de douche en toiletruimte. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is een overloop met bergkast, vier slaapkamers en de 2e badkamer gelegen. Alle slaapkamers hebben grote raampartijen en een slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel. De badkamer is voorzien van een toilet, een douche en een wastafel.

Tuin:
De privacy biedende achtertuin is gelegen op het Noord-Oosten. De ruime berging bevindt zich aan de achterzijde van de tuin. De tuin is middels een vrije achterom bereikbaar.

Algemeen:
- Het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders.
- In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
146 m²
Externe bergruimte
9 m²
Inhoud
497 m³

Meubels huren?

Huur een compleet nieuw interieur en betaal maandelijks. All inclusive service.

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 320.000,-
download brochure
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op