040 269 69 49
Meer dan 50 jaar ervaring Een 9,2 op Funda
29+

Vivaldistraat 26

5343 EP Oss

Voorrang huurders bij koop BrabantWonen!!!

Hoe werkt het?

We bieden een woning online aan voor verkoop op Funda en onze websites. Als wij een woning te koop zetten, kan iedereen (huurders en niet-huurders van een woningcorporatie) reageren. De eerste 2 weken dat de woning te koop staat worden alleen huurders van een sociale huurwoning in Oss uitgenodigd voor een bezichtiging. Na een bezoek aan de woning kunt u een bod uitbrengen. De huurders worden in staat gesteld eenmalig de hoogste bieding kenbaar te maken. Is het beste bod van een huurder een acceptabel bod? Dan wordt de woning verkocht aan deze huurder.
Wanneer dit niet het geval is wordt de woning open gesteld voor iedereen. Ook niet huurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden in staat gesteld eenmalig hun hoogste bieding kenbaar te maken.
Voorwaarden
Aan deze voorrangsregeling is wel een aantal voorwaarden verbonden:
1 U woont in een sociale huurwoning in Oss van een woning cöoperatie, staat genoemd op het huurcontract, zegt de huurovereenkomst op en laat deze leeg achter.
2 U hebt geen tijdelijk huurcontract.
3 Bij de eerste bezichtigingsronde nodigen wij alleen huurders uit. De woning wordt gegund aan degene met het beste acceptabele bod.
4 U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging.
5 BrabantWonen bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt.
6 De voorrangsregeling geldt alleen als deze in de aanbiedingstekst vermeld wordt.
7 U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn.
8 Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact.
9 U gaat zelf in de koopwoning wonen.
10 U mag de koopwoning de eerste 6 maanden niet verkopen aan een derde partij.
11 BrabantWonen behoudt het recht van gunning.
12 Alle overige voorwaarden voor de koop van een woning zijn van toepassing

RUIME WONING MET 4 SLAAPKAMERS MET VRIJUITZICHT

Ligging
Oss, gelegen nabij de A-50, is een echte Brabantse stad met een Hollands tintje. In Oss vindt u de Brabantse gemoedelijkheid gecombineerd met de Hollandse zakelijkheid en dynamiek. Ook in het landschappelijke rondom Oss treft u die combinatie aan. De rivier de Maas drukt ten noorden van Oss haar stempel op het rivier- en polderlandschap. Maar ook bossen, heide en zandgronden vindt u rondom Oss. Tot de gemeente Oss behoren verder de kerkdorpen Berghem, Haren, Macharen en Megen. Samen goed voor ruim 70.000 inwoners.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Oss zeer goed bereikbaar. Over de A-50 bent u voor u het weet in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Nijmegen. Ook met de trein is Oss goed bereikbaar. Oss beschikt over twee NS haltes en zowel de intercity als de stoptrein doen Oss aan. Oss is zowel forensenplaats als verzorgingscentrum voor heel Noordoost-Noord-Brabant. Beide functies hebben de groei van het faciliteitenpakket sterk bevorderd zodat er nu veel meer faciliteiten zijn dan men zou verwachten op grond van de circa 70.000 inwoners die Oss telt. Er zijn onder andere diverse accommodaties voor zowel binnen- als buitensporten, onderwijsmogelijkheden tot en met VWO, een schouwburg, een bibliotheek en een winkelgebeuren dat compleet is vanaf gezellige boetiekjes tot en met warenhuizen en supermarkten. En bij dat alles heeft Oss weinig van haar gemoedelijke Brabantse karakter verloren. Alles bij elkaar genomen heeft Oss dus heel wat te bieden als woonplaats.

De Vivaldistraat ligt in het zuidwestelijk stadsdeel van Oss, namelijk in de wijk 'De Ruwaard'. Een wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning is namelijk gelegen nabij het overdekt winkelcentrum “De Ruwert” en nabij twee basisscholen. De straat betreft een autoluwe zone met een mooi aangelegd speeltuintje. De woning is omstreeks 1971 gebouwd en heeft een inhoud van circa 385 m³ excl. berging op een perceel van circa 145 m². Het perceel is al ingemeten.

Begane grond:
De entree van de woning is een hal die toegang biedt tot de meterkast, toiletruimte, bergkast en de trapopgang. De hal vormt tevens de toegang tot de woonkamer. Aan de achterzijde is de halfopen keuken. In de keuken is tevens de opstelling van de c.v.-installatie. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is een overloop met bergkast, vier slaapkamers en de badkamer gelegen. Alle slaapkamers hebben grote raampartijen en een slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel. De badkamer is voorzien van een toilet, een douche en een wastafel.

Tuin:
De privacy biedende achtertuin is gelegen op het Noord-Oosten. De ruime berging bevindt zich aan de achterzijde van de tuin. De tuin is middels een vrije achterom bereikbaar.

Algemeen:
- Het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders.
- In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
114 m²
Externe bergruimte
9 m²
Inhoud
385 m²
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 205.000,-
download brochure
Video
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl
073 7502868
Neem contact met ons op