26+

Adriaen Willaertstraat 51

5216 GT 's-Hertogenbosch

3-kamer appartement gelegen op de vierde verdieping.

's-Hertogenbosch Zuid behoort tot een van de meest gewilde stadsdelen van 's-Hertogenbosch, gewild vanwege de rustige omgeving en de bijzonder gemakkelijke bereikbaarheid van het bruisende hart van de stad, deze is namelijk op vijf minuten fietsafstand gelegen. De binnenstad van 's-Hertogenbosch biedt vele culturele bezienswaardigheden, zoals de Sint-Jan tot de gezellige terrasjes, restaurants en cafeetjes. En aan winkels ontbreekt het ook niet, deze zijn er in overvloed. Het voorzieningenniveau op Zuid is uitgebreid te noemen; winkels, basisscholen en middelbare scholen liggen in de wijk. Voor de watersportliefhebber is het nabij gelegen "Zuiderplas" ideaal, slechts enkele minuten lopen, en er zijn volop mogelijkheden om te zwemmen, te zeilen en te surfen. Wordt de drukte u iets teveel, dan kunt u altijd nog terecht voor ontspanning in natuurreservaat "het Bossche Broek". Kortom: wonen in 's-Hertogenbosch Zuid is wonen op een top locatie waar u alles op loopafstand aantreft. De winkels voor uw dagelijkse boodschappen, het openbaar vervoer, scholen, een van de belangrijkste uitvalswegen, de A2, het "Zuiderpark" en het natuurgebied "het Bossche Broek".

Omschrijving woning
Dit appartementencomplex is bijzonder fraai gesitueerd in de wijk "de Pettelaar" in 's-Hertogenbosch Zuid. De appartementen zijn gerealiseerd in 1962 en zijn gesitueerd in drie afzonderlijke gebouwen van elk 32 galerijappartementen met elk een afzonderlijke berging op de begane grond. Parkeren kunt u voor de deur, middels een parkeervergunning. Als bewoner(s) ontvangt u binnen enkele dagen een parkeervergunning (ca. €42,- p/jaar). De wijk is ruim van opzet en samengesteld uit eengezinswoningen en appartementen in zowel de koop als huur in de duurdere prijsklasse.

U komt het appartement en gebouw binnen via een afgesloten entree op de begane grond aan de voor- of aan de achterzijde van het complex. Middels de trapopgang of de lift bereiken we de vierde verdieping, alwaar we toegang krijgen tot de galerij. Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van circa 85 m2.

Via de voordeur bereiken we de hal in het appartement, welke ons toegang geeft tot de verschillende ruimtes. Het appartement is een 3-kamer appartement gelegen op de vierde verdieping. De ruime woonkamer met toegangsdeur naar het aan de achterzijde van het complex gelegen balkon, is zeer ruim en licht te noemen. Het balkon is gelegen op het Zuid Oosten.

De twee slaapkamers van dit appartement liggen aan de achterzijde van het complex, een slaapkamer heeft een toegangsdeur naar het balkon.

De keuken is gedateerd en eenvoudig.

Servicekosten bedragen € 294,85 per maand. Dit is inclusief € 75,- voorschot voor stookkosten.

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch..

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
1962
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
85 m²
External storage space
13 m²
Volume
347 m³